The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Domino Systems indgår partnerskab med GS1

8.11.2022
|
Malene Andersen

Domino Systems forhandler teknologisk førende produkter til kodning og mærkning til enhver branche samt en lang række serviceydelser. Virksomheden har eksisteret siden 1991 og tilbyder professionelt udstyr til lovpligtig varedeklaration, datomærkning og sporingskoder samt mulighed for at kode og mærke, adressere og dekorere produkter efter behov. Og nu har virksomheden netop indgået partnerskab med GS1:

’I Domino Systems A/S er vi rigtig glade for at være blevet partnere i GS1. Vi har mange års erfaring med at skræddersy løsninger til vores samarbejdspartnere, så de overholder de gældende supply chain-standarder. Og vi glæder os til at blive en del af et netværk, hvor vi kan sparre med andre GS1-partnere, dele vores erfaringer og hele tiden udvikle vores viden på området’, siger Steen Leerberg, Adm. Direktør hos Domino Systems.

Mads Kibsgaard, Head of Standards, Sustainability & Partnerships, GS1 Denmark supplerer: ’GS1 samarbejder med virksomheder på tværs af værdikæden for at sikre sporbarhed, sikkerhed og mindskning af spild i alle led af vores medlemmers aktiviteter. Vi er derfor rigtig glade for at byde velkommen til Domino Systems, som styrker vores partnerskabsprogram yderligere. I vores optik er samarbejdet et 'match made in heaven', hvorfor vi også har inviteret Steen Leerberg ind i vores debatpanel til det forestående GS1 Forum, hvor vi har fokus på smarte (2D) stregkoder i relation til madspild’.

Læs mere om GS1-partnerskaber her.

Tilmeld dig også årets GS1 Forum (onsdag den 23. november) her - det er ganske gratis og for alle interesserede, også uden GS1-medlemskab.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt