The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Få indflydelse på branchestandard for kosmetik og personlige pleje

13.10.2023
|
Nikolaj Brink Laursen

Vi har brug for dig, der arbejder med salg af produkter inden for kosmetik og personlig pleje!

Hvad skal der ske?

GS1 faciliterer en workshop onsdag den 8. november fra kl. 9-12 for ledende aktører, der opererer i markedet for salg af kosmetik og personlig pleje.

Formålet er at tage de indledende spadestik til udviklingen af en fælles datamodel gennem GS1's produktdatabase, GS1Trade Sync, som mange leverandører allerede i dag bruger til udveksling af produktdata.

Hvad forventer vi af din eller din kollegas deltagelse?

At arbejde med en fælles datamodel betyder helt konkret, at vi sammen kigger på, hvilke behov der er for produktdata – juridiske såvel som forretningsunderstøttende – og formulerer specifikke krav til data, der skal være med til at sikre både en struktureret dataformidling og høj datakvalitet til gavn for alle parter i forsyningskæden.

Skåret ind til benet, så er alle inputs relevante, og vi forventer ikke, at du ved alt, men GS1 ser det som en gevinst, at så mange som muligt ønsker at bidrage.

Selv om du eller jeres virksomhed i dag ikke benytter GS1Trade Sync, vil dit bidrag alligevel være værdifuldt, og den datamodel, som kommer ud af vores fælles arbejde, vil efterfølgende være tilgængelig og mulig for dig at implementere og tage i brug i eget system eller hverdag, hvad enten du er producent, leverandør, grossist, retailer eller webshop. Med andre ord, ALLE er velkomne.

Til workshoppen vil GS1 give en kort introduktion, og herefter arbejdes der i grupper med konkrete emner inden for datamodellen. Til slut en fælles opsamling og frokost.

Workshoppen finder sted på Vesterbrogade 149, 1620 København V.

OBS: Workshoppen er afholdt!

Tak for et stærk fremmøde til workshoppen.

Var du ikke med, men har inputs til den kommende datamodel, så kontakt venligst Nikolaj Brink Laursen på mailen nla@gs1.dk.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt