The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Værktøjer

Vores onlineværktøjer gør det nemt for dig selv at beregne det korrekte kontrolciffer, finde informationer ud fra et GTIN eller GLN samt holde styr på, hvornår du eventuelt skal skifte et GTIN.

Find alle vores selvhjælpsværtøjer herunder og kom hurtigt videre.

Beregn dit kontrolciffer

Det sidste ciffer i alle GS1-numre er et kontrolciffer, som beregnes ud fra de foranstående cifre. Kontrolcifferet skal være korrekt, før stregkoden kan læses og bruges som kontrol af både nummeret og stregkoden.

Du kan beregne dit kontrolciffer ved at indtaste enten 7, 11, 12, 13 og 17 cifre i beregneren i linket nedenfor, svarende til fx UPC, GTIN-8, GTIN-13, GTIN-14 og SSCC.

Kontrolcifrene beregnes efter modulus-10 algoritmen.

Gå til kontrolcifferberegner

Verified by GS1

Med Verified by GS1 kan du få adgang til varemærket produktdata relateret til den GS1ID, som er gemt i en GS1Trade Activate service.

Du kan søge på et GTIN, GLN, andre GS1-nøgler, samt på virksomheder.

Gå til Verified by GS1

GEPIR

Med servicen GEPIR kan du gratis finde informationer om virksomheden bag et GTIN- og GLN-nummer, som for eksempel virksomhedsnavn, adresse og hjemmeside.

Gå til GEPIR

Hvornår skal jeg skifte GTIN?

I vores GTIN-managementværktøj guider vi dig igennem nogle simple spørgsmål og forklarende infografikker, og giver dig et klart svar på, om du skal ændre GTIN eller ej. Det er nemt, hurtigt og mobilvenligt.

Gå til GTIN-værktøjet

Tjek stregkoden

Med appen "GS1 Healthcare Barcode Scanner" kan du let kontrollere en stregkodes korrekthed på medicinsk udstyr og lægemidler.

Den hjælper producenter med at undgå fejl i stregkoder, der kan forhindre produktet i at blive scannet korrekt. Modtagere kan også bruge appen til at kontrollere indkodningen af stregkoder på modtagne produkter.

Hent den gratis i App Store eller Google Play

Gå til quick guide for GS1 Healthcare Barcode Scanner

UNSPSC

UNSPSC er en klassifikationsstandard ejet af UNDP, som driftes af GS1 US. For den danske udgave af UNSPSC står GS1 Denmark for driften.

Skal du handle med det offentlige, så er UNSPSC det mest effektive, fleksible og bredest dækkende klassifikationssystem, der findes til formålet, og mange offentlige institutioner beder om UNSPSC koder for produkter.

Læs mere om systemet og prøv det forbedrede søgeværktøj.

Gå til UNSPSC

Vi sidder klar med rådgivning

Vil du vide mere om, hvordan GS1 kan skabe værdi for dig, anbefaler vi, at du kontakter vores trænede rådgivere, som sidder klar til at rådgive dig om vores produkter og services.

Vi har åbent for henvendelse:

Mandag til torsdag: kl. 08:30 til kl. 15:30
Fredag: kl. 09:00 til kl. 15:00

+45 39 27 85 27

Eller på mail: info@gs1.dk

Peter Alberg Nielsen
GS1Trade Service Consultant
+45 39 16 90 11
Irene Lentz
Customer Consultant
+45 39 16 90 07
Charlotte Nevdal
Head of Member Service
+45 39 16 90 14