The Global Language of Business

Rådgivning

GS1 arbejder på tværs af lande og industrier for at gøre det nemmere at handle og samarbejde i forsyningskæden. Vi støtter dig med rådgivning og uddannelse i at bruge vores globale standarder til at effektivisere og opnå en højere datakvalitet og sikkerhed.

Vores medarbejdere er veluddannede og yderst kompetente til at rådgive dig og din virksomhed, omkring hvilke produkter og services der kan hjælpe jer med optimering af processer og standardisering af jeres produkter.

Vi tilbyder i tillæg til standarderne også services der bygger oven på standarderne og understøtter dine forretningsprocesser, fx. udveksling af produktstamdata og digital ordre- og fakturahåndtering.

Book en rådgiver
Har du brug for rådgivning omkring dit behov og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, anbefaler vi at du booker en 1:1 session med en af vores dygtige rådgivere.

Her kan du få afklaring på alle dine spørgsmål, og vores rådgiver vil tilpasse sessionen til din virksomheds behov og udfordringer. 

Videotræning
Vores services kan bruges til at optimere din virksomhed på mange måder, samt lette dine daglige processer. GS1´s videotræning giver dig muligheden for i dit eget tempo, at tillære dig viden og nye kompetencer. 

Løbende giver vi dig også muligheden for at blive inspireret ved at deltage i et relevante webinarer.
Vejledninger
I vores vejledningsunivers finder du specifikke vejledninger om vores produkter og services. Vejledningerne spænder lige fra produktspecifikt til branchebestemt. 

Finder du ikke det du leder efter, er du velkommen til at kontakte vores medlemsservice
Teknisk dokumentation
Inden for nogle områder er der en række tekniske krav der skal overholdes. Vi har samlet de tekniske dokumentationer som er relevante at kende til i arbejdet med GS1standarderne.
Ofte stillede spørgsmål
Leder du efter svar på generelle spørgsmål kan du med fordel besøge vores "Ofte stillede spørgsmål", hvor vi har samlet de gængse spørgsmål, som vores medlemmer ønsker svar på. 

Skulle du mod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på telefon +45 39 27 85 27