The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Brancher


Fælles for de brancher som GS1-standarderne hyppigst optræder i, er behovet for den identifikation, sporbarhed og datadeling som standarderne er garant for, uanset om der er tale om en liter mælk i supermarkedet, en skjorte i storcenteret eller et implantat på operationsbordet.

Detailhandel og foodservice

Har du kun få produkter? Eller planlægger du at udvide din produktportefølje? Det handler om at skabe en effektiv hverdag, så tænk fremad, inden du vælger, hvor mange stregkoder, du har brug for.

Når du beregner, hvilken størrelse stregkodepakke du skal bruge, skal du vurdere antallet af produkter din virksomhed har, og hvor mange variationer af hvert produkt, der findes (dette kunne være farver, størrelser, udgaver, etc.).

Læs mere

Sundhedssektoren

Arbejder du med lægemidler, medicinsk udstyr eller i sundhedsvæsnet, rådgiver vi dig om at bruge GS1-standarderne. Vi arbejder med alle parter i sundhedssektoren for at implementere sikkerhed og systematik samt sikre større sporbarhed i forsyningskæden fra producent til patient.

Producerer eller distribuerer du lægemidler eller medicinsk udstyr anvendes dit GS1-medlemskab til at opnå global unik identifikation af dine produkter, og opfylde de krav der er til disse i lovgivningen.

Arbejder du i sundhedsvæsnet er vi din samarbejdspartner som rådgiver om optimeret lagerstyring, sikrer at den rigtige patient får det rigtige lægemiddel i den rigtige styrke og øget sporbarhed på medicinsk udstyr og lægemidler.

Læs mere

Transport og logistik

GS1-standarder optimerer processerne omkring vareafsendelse og -modtagelse, transportstyring, lagerstyring og procedurer ved grænseovergange. Forsendelser af varer kommer ind fra fabrikker eller lagre og går til butikker, restauranter eller hospitaler.

GS1-standarder som GTIN, pallelabel, UDI etc. er samtidig din adgangsbillet til verdensmarkedet, fordi dine produkter med GS1-mærkning er sporbare og transparente, uanset hvor i verden de befinder sig, og i hvilken sammenhæng de skal bruges.

Læs mere
GS1 Stories