The Global Language of Business

GS1Trade Image

Marketing- og planogrambilleder

GS1Trade Image leverer professionelle planogram- og marketingbilleder i den kvalitet, som efterspørges af detailhandlen. Billederne lever også op til internationale standarder og er lige til at bruge i GS1Trade Sync. Herfra kan de nemt trækkes til webshops, tilbudsaviser og planogramsystemer.

Bemærk, at Salling Group, Dagrofa og Coop Danmark som udgangspunkt kun accepterer planogram- og marketingbilleder fra GS1Trade Image. I kan enten vælge selv at blive certificeret eller lade os tage billederne for jer.

Bliv klogere på GS1Trade Image

Har din virksomhed brug for produktbilleder, planogram-fotos eller miljøopstillinger af dine produkter?

I denne video kan du blive klogere på hvordan du med GS1Trade Image får en service hvor vi står for fotograferingen, og sikrer overholdelse af gældende krav og specifikationer.

 

Hvilke billeder leverer GS1Trade Image?

GS1Trade Image leverer naturtro billeder af høj kvalitet, der afspejler det produkt vi får indleveret. Det betyder at dine billeder lever op til den kvalitet og det behov som detailhandlen efterspørger samt overholder globale GS1 standarder for billeder.

Standardpakken –
lever op til detailhandlens efterspørgsel.

Standardpakken lever op til detailhandlens efterspørgsel Du får en billedpakke med den efterspurgte mængde, type og kvalitet af billeder til markedsføring af dine produkter.

Pakken indeholder: Op til 5 marketingsbilleder, packshots fra forskellige vinkler.  Antal afhænger af emballagetypen.
Billederne leveres i PNG og JPG format.

2 planogrambilleder

1 planogrambillede af salgsklar kolli

Fritlægning: Grafisk behandling, hvis vi skønner at det er nødvendigt i forhold til fx datotryk, genskin eller mindre ridser.  

Pris: 325 kr.

I nogle tilfælde er yderligere grafisk behandling krævet for at sikre optimal billedkvalitet. Dette kan være ved større ridser, skæv sammensætning af emballage eller ved andre fejl. I disse tilfælde kontakter vi jer og aftaler handling.

Billederne leveres i GS1Trade Sync, hvorfra de nemt kan trækkes til webshops, tilbudsaviser, planogramsystemer. Det betyder, at når du frigiver data, så flyder billeder og data sammen ud til dine kunder. Du har altid brugsretten til dine billeder.

Leveringstider: Standardpakken: Op til 10 dage fra modtagelse af produkt og ordre.

Miljøbilleder – Mere end et packshot.

Standardpakken lever op til detailhandlens efterspørgsel Du får en billedpakke med den efterspurgte mængde, type og kvalitet af billeder til markedsføring af dine produkter.

Miljøbillede 1 - Pris: 640 kr.

Præsentation af produktet med støttende elementer. Billedet tages enten med eller uden emballage efter fotografens vurdering.

Miljøbillede 2 - Pris: 960 kr.

Grafisk behandling, hvis vi skønner at det er nødvendigt i forhold til fx datotryk, genskin eller ridser  

Miljøbillede 3 - Pris: Efter aftale

Særlige ønsker som vi indgår i en dialog omkring. Eksempler kan være tilberedning af fødevarer, familiebilleder eller styling som leverandøren ønsker.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Billederne leveres i GS1 Trade Sync, hvorfra de nemt kan trækkes til webshops, tilbudsaviser. Det betyder, at når du frigiver data, så flyder billeder og data sammen ud til dine kunder. Du har altid brugsretten til dine billeder.

Leveringstid: Op til 10 dage

CGI – Få billeder af dit produkt før det er produceret.

Med Computer Generated Image (CGI) kan du få billeder af produktet, før det er produceret. Vi skaber et digitalt marketingsbillede i professionel kvalitet ud fra produktets label og dimensioner. Det betyder at du potentielt kan få dine produkter hurtigere på markedet

Du kan vælge imellem:

1 planogram- og marketingsbillede, packshot: 699 kr.

700 kr. for første billede (Frontshot). Alle efterfølgende billeder koster 300 kr.

Yderligere marketingsbilleder: 250 kr. pr. stk.

Billederne leveres i GS1 Trade Sync, hvorfra de nemt kan trækkes til webshops, tilbudsaviser og planogramsystemer. Det betyder, at når du frigiver data, så flyder billeder og data sammen ud til dine kunder. Du har altid brugsretten til dine billeder.

Leveringstid:
10 dage fra modtagelse af ordre.

Eksempler på produktbilleder

Sådan kommer du i gang

Er du ikke medlem af GS1 Denmark?

Kontakt vores medlemsservice herunder, så hjælper vi dig hurtigt i gang.

+45 39 27 85 27
Er du medlem af GS1 Denmark?

Så kan du hurtigt komme i gang med GS1Trade Image på 'Mit GS1'.

Gå til Mit GS1
arrow-right-circle

Prisoversigt

Ydelse
Pris ekskl. moms
Certificering, engangsomkostning,
Få mulighed for selv at kunne uploade godkendte billeder jf. GS1 standarden
8.100,00 DKK
Billedpakke Space/planogram billeder og marketingbilleder til det danske marked
325,00 DKK
Miljøbilleder, kategori 1
640,00 DKK
Miljøbilleder, kategori 2
960,00 DKK
Miljøbilleder, kategori 3
Efter aftale
CGI - Første billede (Frontshot).
755,00 DKK
CGI - Alle efterfølgende billeder
325,00 DKK
Eksprestillæg Image standard
325,00 DKK
Eksprestillæg CGI
755,00 DKK
Eksprestillæg Efterfølgende CGI billede
(pr stk)
325,00 DKK

GS1Trade Image brugere

Kombinér vores services

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor tilbyder GS1 en billedservice?

GS1Trade Image er en søsterservice til vores stamdatabase GS1Trade Sync, og fordi det i dagens handel er et krav, at der findes standardiserede fotos knyttet til produktets stamdata, har vi valgt at slå to fluer med et smæk og gøre det muligt at kombinere de to services.

Hvilke produktbilleder får jeg?

Alt efter emballagetype får du i vores standard billedpakke op til fem fritlagte pack-shots fra forskellige vinkler samt tre planogramfotos.

Hvem har billedrettighederne?

Gennem GS1 Denmark har du brugsretten til billederne, dog ejer fotografen ophavsretten. Vores professionelle fotografer sørger for alt det tekniske, så billederne er i den bedste kvalitet. Læs mere om ophavsret her.

Kan jeg selv uploade billeder?

Det er muligt selv at uploade billeder i GS1Trade Sync. Bemærk dog, at detailhandlen kun modtager billeder fra godkendte fotografer, og de vælger ikke at bruge dem i hverken markedsføringssammenhænge eller til planogrammer, medmindre I selv bliver certificeret.

Kontakt GS1Trade Image for mere information herom.

Hvordan bliver man certificeret?

Såfremt I selv kan levere professionelle produktbilleder, er det muligt at blive certificeret i gældende image-specifikationer og selv levere billeder, som automatisk videreformidles til datamodtagerne.

Certificering er en engangsydelse, som er gyldig så længe specifikationerne overholdes. Ophæves certificering vil det kræve en ny certificeringsproces, at blive certificeret på ny.

GS1 Stories

Vi sidder klar med rådgivning

Vil du vide mere om hvordan GS1Trade Image skaber værdi for dig, anbefaler vi, at du kontakter vores trænede rådgivere, som sidder klar til at guide dig godt igennem processen.

Vi har åbent for henvendelse:

Mandag til torsdag: kl. 08:30 til kl. 15:30
Fredag: kl. 09:00 til kl. 15:00

+45 39 27 85 27

Eller på mail: info@gs1.dk

Morten Buch
COO / Head of Retail
+45 39 16 90 17