The Global Language of Business

Job hos GS1 Denmark


Vi er altid interesseret i at høre fra dygtige mennesker, som deler vores syn på, at en standardiseret måde at gribe tingene an på, er noget der virker.

På siden her finder du aktuelle stillingsopslag. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret. Vi læser alle ansøgninger vi modtager.

Ledige stillinger

Der er desværre ingen ledige stillinger pt.

Daglig leder af GS1Trade Exact og Image (Data Quality Manager)

Er du god til personaleledelse, håndtering af processer og vil du gøre en forskel for datakvalitet i dansk dagligvarehandel?

Hos GS1 arbejder vi med at kvalitetssikre data til understøttelse af bla. den danske dagligvarehandel. Hos GS1 Denmark udbyder vi derfor flere services som støtter op om dette, bla. GS1Trade Sync, GS1Trade Exact og GS1Trade Image.

I GS1Trade Sync oprettes produktdata og hos Exact valideres den indtastede data op imod det fysiske produkt. Dertil tilbydes også en fotoservice/grafisk service, hvor der kan tages billeder eller udarbejdes grafiske produktbilleder. Der håndteres mellem 8.500 til 12.000 produkter årligt - mængden varierer hen over året.

GS1Trade Exact og Image er placeret i Ballerup, og det er hertil vi søger en daglig leder, med fokus på personalepleje, processer og vores standarder.

GS1 Denmark har 2 kontorer, et på Vesterbro og et i Ballerup. Der samarbejdes dagligt mellem de to lokationer. Til dette benyttes Microsoft Teams i dagligdagen, og ved lejlighed er der også fysiske møder begge steder.

Teamet i Ballerup består af 5 personer plus dig, og dertil kommer GS1Trade Image som har 2-3 eksternt tilknyttede fotografer.

arrow-righ
Læs stillingsopslaget her
Ansøgningsfrist
Løbende
Location
Industriparken 23 2750 Ballerup
Type
Fuldtid
Spørgsmål?
Kontakt Morten Buch
COO / Head of Retail

T: +45 21 65 96 98
M: mbu@gs1.dk

Dataanalytiker

Er du god til at visualisere data og omsætte data til viden?

Hos GS1 Denmark udbyder vi flere services (bl.a. GS1Trade Sync, GS1Trade Transact og GS1Trade Activate) hvor data og datakvaliteten er et afgørende element for brugerne. Derfor har vi nu brug for en kollega som kan sikre at vi fortsat udvikler os løbende, baseret på vores medlemmers og markedets generelle behov, som primært er inden for dagligvarehandlen, men dog ikke begrænset til dette.

I den nyoprettede stilling vil du som dataanalytiker stå for at analysere de data der kommer fra vores services og sammenholde den med den data markedet har behov for. Igennem dine analyser vil vi kigge efter tendenser som kan løfte datamængden og datakvaliteten efter vores medlemmers og markedets behov.

Hertil kommer også opgaven med at kunne udarbejde visuelle fremstillinger af dataene samt at udarbejde argumenter for tiltag til ændringer baseret på de tendenser der identificeres.

arrow-righ
Læs stillingsopslaget her
Ansøgningsfrist
Løbende
Location
København V
Type
Fuldtid
Spørgsmål?
Kontakt Kenneth Jørgensen
Head of IT & Systems

T: +45 28 61 63 53
M: kjo@gs1.dk

Uopfordrede ansøgninger

Ræk ud selv hvis der ikke er en ledig stilling

Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning. Hvis der ikke er en ledig stilling slået op her på siden, er vi stadig interesserede i at høre hvem du er, og hvad du vil kunne bidrage med i GS1 Denmark.

Send uopfordrede ansøgninger og eventuelle
spørgsmål til:
Send uopfordrede ansøgninger og eventuelle
spørgsmål til:

Mød en GS1'er

Hvordan det er at arbejde hos GS1 Denmark?

Nikolaj Brink Laursen
Member Relations Manager
+45 39 16 90 23
nla@gs1.dk
Camilla Aabye Hansen (Barsel)
Healthcare Specialist
+45 33 60 37 76
caa@gs1.dk

Med en baggrund som molekylærbiolog og en sygeplejerskeuddannelse ligger Camilla Aabye Hansens job som Healthcare Specialist hos GS1 Denmark måske ikke lige til højrebenet.

Men koblingen er faktisk slet ikke så svær at spore – især ikke, hvis man spørger Camilla selv: "Nogle tænker måske: Hvad i alverden har jeg som sygeplejerske med GS1 og standarder at gøre? Og her vil tilsvarende mange blive overrasket, for det korte svar er: Rigtig meget. Virkelig meget, endda.

Vi arbejder i GS1 Denmark på mange forskellige områder og i mange forskellige sektorer, og en af dem, der er i rivende udvikling og efterspørger standarder til at gøre hverdagen nemmere, er netop sundhedssektoren. Ud over en stigende efterspørgsel er der også på sundhedsområdet mange lovgivningskrav, der skal følges, og det gøres ved brug af GS1-standarden. Og netop min baggrund gør, at jeg forstår, hvordan man arbejder i sundhedsvæsenet, kender presset og såvel de positive som negative sider af arbejdet".