The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Job hos GS1 Denmark

Bliv en del af en FN-godkendt NGO med kontorer i 116 lande.

Vi er altid interesseret i at høre fra dygtige mennesker, som deler vores syn på, at en standardiseret måde at gribe tingene an på er noget, der virker.

På siden her finder du aktuelle stillingsopslag. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret. Vi læser alle ansøgninger, vi modtager.

Ledige stillinger

Der er desværre ingen ledige stillinger pt.

Forretningsudvikler

· Har du flair for at se muligheder og flytte idéer til en egentlig projektplan med konkrete forretningsmål og efterfølgende eksekvere effektivt, så planen bliver realiseret?

· Vil du være med til at åbne omverdenens øjne for, at stregkoden (ja, den som alle kender fra supermarkedet) er en af nøglerne til at skabe et mere cirkulært og grønnere samfund?

· Må dét, du laver på arbejdet, godt bidrage (bare en lille smule) til at gøre verden til et bedre sted –også selvom vores bidrag handler om stregkoder, sporbarhed, dataudveksling osv.?

Hvis ja til ovenstående, så download stillingsopslaget og læs endelig videre.

arrow-righ
Læs stillingsopslaget her
Ansøgningsfrist
11. august 2023
Location
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Type
Fuldtid
Spørgsmål?
Kontakt Per Runchel
Chef for Forretningsudvikling

T: (+45) 31 22 10 50
M: pru@gs1.dk

Uopfordrede ansøgninger

Ræk ud, hvis der ikke er en ledig stilling, der matcher dig.

Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning. Hvis der ikke er en ledig stilling slået op her på siden, er vi stadig interesserede i at høre, hvem du er, og hvad du vil kunne bidrage med i GS1 Denmark.

Send uopfordrede ansøgninger og eventuelle
spørgsmål til:
Send uopfordrede ansøgninger og eventuelle spørgsmål til:

Mød en GS1'er

Hvordan det er at arbejde hos GS1 Denmark?

Camilla Aabye Hansen
Healthcare Specialist
+45 33 60 37 76
caa@gs1.dk

Med en baggrund som molekylærbiolog og en sygeplejerskeuddannelse ligger Camilla Aabye Hansens job som Healthcare Specialist hos GS1 Denmark måske ikke lige til højrebenet.

Men koblingen er faktisk slet ikke så svær at spore – især ikke, hvis man spørger Camilla selv: "Nogle tænker måske: Hvad i alverden har jeg som sygeplejerske med GS1 og standarder at gøre? Og her vil tilsvarende mange blive overrasket, for det korte svar er: Rigtig meget. Virkelig meget, endda.

Vi arbejder i GS1 Denmark på mange forskellige områder og i mange forskellige sektorer, og en af dem, der er i rivende udvikling og efterspørger standarder til at gøre hverdagen nemmere, er netop sundhedssektoren. Ud over en stigende efterspørgsel er der også på sundhedsområdet mange lovgivningskrav, der skal følges, og det gøres ved brug af GS1-standarden. Og netop min baggrund gør, at jeg forstår, hvordan man arbejder i sundhedsvæsenet, kender presset og såvel de positive som negative sider af arbejdet".