The Global Language of Business

Job hos GS1 Denmark


Vi er altid interesseret i at høre fra dygtige mennesker, som deler vores syn på, at en standardiseret måde at gribe tingene an på, er noget der virker.

På siden her finder du aktuelle stillingsopslag. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret. Vi læser alle ansøgninger vi modtager.

Ledige stillinger

Technical Product Owner

Har du analytiske og tekniske færdigheder, og er du god til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige stakeholders?

Så er det måske dig, der sammen med vores to kollegaer i IT-afdelingen skal hjælpe GS1 Denmark og vores medlemmer med at holde styr på integrationsløsninger og tage den løbende dialog med stakeholders for at sikre de rigtige løsninger.

arrow-righ
Læs hele jobopslaget her
Deadline
Ingen
Location
København K
Type
Fuldtid

Uopfordrede ansøgninger

Ræk ud selv hvis der ikke er en ledig stilling

Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning. Hvis der ikke er en ledig stilling slået op her på siden, er vi stadig interesserede i at høre hvem du er, og hvad du vil kunne bidrage med i GS1 Denmark.

Send uopfordrede ansøgninger og eventuelle
spørgsmål til:

Mød en GS1'er

Hvordan det er at arbejde hos GS1 Denmark?

Nikolaj Brink Laursen
Member Relations Manager
+45 39 16 90 23
nla@gs1.dk

Jeg er uddannet folkeskolelærer fra det tidligere Frederiksberg Seminarium. Hos GS1 Denmark er jeg en del af medlemsservice, hvor jeg sammen med mine kolleger hver dag bl.a. hjælper medlemmer af GS1 Denmark med brugen af vores services, GS1Trade Sync, GS1Trade Exact og GS1Trade Image, og derudover yder hjælp til GS1-128 pallelabels og generelle spørgsmål til stregkoder.

Mit primære arbejdsområde er undervisning, og specielt online kurser er en stor del af mit arbejde. Jeg elsker nørder og er på flere punkter selv en nørd, men jeg forstår bestemt godt, at travlheden ude hos vores medlemsvirksomheder gør, at de ikke kan nørde lige så meget med GS1, som vi der arbejder hos GS1 Denmark. Og det er præcis derfor, vi er glade for alle de opkald og e-mails, vi hver dag får, for det kan være lidt af en jungle med alle de begreber og forkortelser, man støder på hos GS1. GLN, EAN, GTIN, GDSN bare for at nævne en brøkdel.

Camilla Aabye Hansen (Barsel)
Healthcare Specialist
+45 33 60 37 76
caa@gs1.dk

Med en baggrund som molekylærbiolog og en sygeplejerskeuddannelse ligger Camilla Aabye Hansens job som Healthcare Specialist hos GS1 Denmark måske ikke lige til højrebenet.

Men koblingen er faktisk slet ikke så svær at spore – især ikke, hvis man spørger Camilla selv: "Nogle tænker måske: Hvad i alverden har jeg som sygeplejerske med GS1 og standarder at gøre? Og her vil tilsvarende mange blive overrasket, for det korte svar er: Rigtig meget. Virkelig meget, endda.

Vi arbejder i GS1 Denmark på mange forskellige områder og i mange forskellige sektorer, og en af dem, der er i rivende udvikling og efterspørger standarder til at gøre hverdagen nemmere, er netop sundhedssektoren. Ud over en stigende efterspørgsel er der også på sundhedsområdet mange lovgivningskrav, der skal følges, og det gøres ved brug af GS1-standarden. Og netop min baggrund gør, at jeg forstår, hvordan man arbejder i sundhedsvæsenet, kender presset og såvel de positive som negative sider af arbejdet".