The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Offentlige indkøb

Den offentlige sektor kan få en markant bedre og billigere indkøbsproces ved at digitalisere sine indkøb.

Ved at implementere de samme databaser og metoder som anvendes i den private sektor, kan der opnås markante forbedringer før, under og efter indkøbet. Få indblik i, hvordan GS1-standarder kan bidrage til effektive udbuds- og indkøbsprocesser inden for offentlige indkøb på siden her.

Gør din udbudsproces så effektiv som mulig

GS1-stregkoder og produktdatabasen GS1Trade Sync kan lette udbudsprocesserne for offentlige indkøbere.

GS1Trade Sync indeholder de produkter, som leverandører har tilgængelig her og nu, og de rekvirerede data er til rådighed i realtid, så alle oplysningerne om produktet kan hentes ved behov.

Effektiv markedsafdækning

Ved at bruge GTIN-stregkoder og GS1Trade Sync får offentlige indkøbere adgang til fuldt opdateret produktinformation. Dette eliminerer behovet for omfattende markedsundersøgelser ved hvert udbud. Resultatet? Mindre personaleforbrug og mere præcise indkøbsbeslutninger.

Fordele for leverandører

Private leverandører drager også fordel af GS1-standarder. De skal kun opdatere deres produktinformation ét sted, hvilket sparer tid og ressourcer og er med til at øge datakvaliteten.

Reducér lagerbeholdninger og spild med digital lagerstyring med stregkoder

Stregkoder kan minimere spild under indkøbsprocessen ved at sikre overblik over produkter og reducere lagerbeholdningen. Ved at bruge stregkodens information om udløbsdato og bedst før dato for produkterne er det muligt at undgå spild på grund af for gamle produkter.

Webinar: Effektivisér offentlige indkøb med produktdata af høj kvalitet

Står du for indkøb i en offentlig organisation, er ansvarlig for lagerstyring eller har brug for data til rapportering?

Kom med på vores gratis webinar og opdag, hvordan du kan effektivisere dine indkøbsprocesser, undgå manuel håndtering af regneark og PDF-filer samt sikre høj datakvalitet.

Hvornår: 24. april 2024 kl. 09.00-10.00.

Læs mere og tilmeld dig webinaret

Automatisk og bedre rapportering om ernæring, bæredygtighed og CO2-reduktion 

GS1’s løsninger forbedrer rapporteringen efter indkøbet, både når det handler om ernæring, anprisninger som eksempelvis miljømærkninger, vejledninger til klinisk personale eller vejledninger om affaldssortering. Det er muligt at tilgå alle disse informationer enten via produktdatabasen GS1Trade Sync eller stregkoden.

Bæredygtighedsgevinster

GS1’s løsninger muliggør dokumentation af bæredygtighedsgevinster. Vi kan måle og reducere CO2-udledning i forbindelse med offentlige indkøb.

Ernæringsoplysninger

Produktdatabasen GS1Trade Sync og stregkoder giver mulighed for at trække de eksakte ernæringsoplysninger, som et offentligt køkken har haft.

Mærkninger og anprisninger

Det er muligt at finde oplysninger om miljømærkninger og anprisninger i produktdatabasen, og derved er det muligt at danne en automatisk rapportering om dette.

GS1 Stories

Vi sidder klar med rådgivning

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge GS1-standarder og -services til at understøtte dig og din organisation, anbefaler vi, at du kontakter os. Vi sidder klar til at guide dig godt igennem processen.

Anne Marie Lei
Head of Public & Healthcare
+45 39 16 90 13