The Global Language of Business

Tillid starter med sporbarhed

6.000.000.000... Så mange gange i døgnet høres lyden af en GS1-stregkode, der scannes. Det gør GS1 til verdens mest anvendte system for supply chain standarder i detailhandlen.

Lær meget mere om GS1 Denmark her på siderne. God fornøjelse.

Hvad er GS1?

GS1 Denmark er den danske division af den globale standardiserings-organisation GS1.

Vi udbreder standarder og services, der støtter alle aktører i at skabe en mere effektiv, sikker og bæredygtig forsyningskæde. Det kan handle om alt fra stregkodemærkning og sporing af produkter og forsendelser - til udveksling af stamdata, ordrer og fakturaer.

Læs mere om hvem er vi og hvordan vi arbejder

Hvad er GS1-standarder?

GS1-standarder er et globalt, fælles sprog for identificering, mærkning og deling af kvalitetssikret data.

Det kan handle om at sikre sporbarhed på alt fra en liter letmælk, en pakke medicin, en palle, en container, en hospitalsseng til en specifik lokation, fx en fabrik, et lager, en butik, en restaurant eller en mark.

Bliv klogere på GS1-standarderne

Medarbejdere

"We Love Standards" - and so should you

Det er ingen hemmelighed, at det er blandt GS1-medarbejdere, man finder de største tilhængere af ensrettede måder at gribe tingene an på.  

Det gør dem til nogle af de mest kompetente standardiseringseksperter, der hver dag rådgiver store og små virksomheder og organisationer i ind- og udland.

Mød alle medarbejdere i GS1 Denmark her

Job hos GS1 Denmark

Når handlen i samfundet er i vækst, så vokser GS1 Denmark også.

Derfor søger vi løbende nye, dygtige kræfter til vores kontorer i København og Ballerup. Følg med her på siden, i vores nyhedsbreve og på sociale medier, hvor du finder aktuelle stillingsopslag.

Se aktuelle stillingsopslag

Juridiske forhold

Her finder du information om de juridiske forhold vedrørende GS1 Denmark. Det omhandler blandt andet organisationens vedtægter, handelsbetingelser, konkurrenceretslige regler og meget mere.

Gå til juridiske dokumenter

Download GS1 Denmark logo og tagline her.

Herunder kan du downloade forskellige versioner af GS1 Denmarks logo.

Download logoer i Zip-fil.

Nyt fra GS1