The Global Language of Business

Vores hjemmeside har fået nyt udseende, som vi har glædet os til at vise frem. Har du spørgsmål, så kontakt os på tmo@gs1.dk

Sundhedssektor

GS1 Denmark arbejder for at øge patientsikkerheden i Danmark ved at rådgive alle parter i sundhedssektoren om værdien i at implementere GS1-standarder, og sikre sporbarhed og sikkerhed fra producent til patient.

Gå på opdagelse her på siden og bliv klogere på, hvordan GS1-standarderne hjælper lægemiddelproducenter, producenter af medicinsk udstyr samt sundhedsprofessionelle ansat i stat, region eller kommune.

Producenter af medicinsk udstyr

Danske producenter af medicinsk udstyr skal i stigende grad leve op til forskellige nationale lovgivningskrav om mærkning og udveksling af stamdata.

Vi hjælper jer med at forstå GS1-standarderne og rådgiver om, hvordan I anvender jeres medlemskab af GS1 Denmark til at danne en UDI samt Basic UDI-DI for jeres produkter.

Læs mere

Lægemiddelproducenter

Anvendelse af stregkoder på lægemidler har mange fordele og er mange steder et lovkrav. Udover at effektivisere forsyningskæden, sikrer stregkoder på lægemidler også patientsikkerheden.

Er du lægemiddelproducent rådgiver vi dig om, hvordan du anvender GS1-standarder til at indkode de data, som myndighederne kræver i stregkoden.

Læs mere

Sundhedsprofessionelle

Scanning og anvendelsen af data i stregkoden forbedrer lagerstyringen, nedbringer utilsigtede hændelser og mindsker manuelt arbejde med registrering af produktinformationer.

Manuelle processer ved dispensering og administrering af medicin øger risikoen for blandt andet forvekslingsfejl, som stregkoderne automatisk forhindrer.

Læs mere

Relevante vejledninger

Her finder du vores mest benyttede GS1 Healthcare-vejledninger.

|
5
 min
Logistiklabels i sundhedssektoren
Korrekt mærkning af labels på medicin og udstyr i sundhedssektoren.
This is some text inside of a div block.
Læs guide
|
9
 min
Stregkodemærkning af primæremballagen
For dig, der handler med medicin og udstyr i sundhedssektoren.
This is some text inside of a div block.
Læs guide

Vi sidder klar til med rådgivning

Har du spørgsmål til hvordan du kan bruge vores GS1-standarder kan du hver dag få hjælp og rådgivning. Vi sidder klar til at guide dig godt igennem processen.

Vi har åbent for henvendelse:

Mandag til torsdag: kl. 08:30 til kl. 15:30
Fredag: kl. 09:00 til kl. 15:00

+45 39 27 85 27
info@gs1.dk

Jesper Kervin Franke
Head of Healthcare Sector
+45 39 16 90 02
jkf@gs1.dk
Camilla Aabye Hansen
Healthcare Specialist
+45 33 60 37 76
caa@gs1.dk
Katja Ravn-Jensen
Healthcare Specialist
+45 78 76 30 39
kje@gs1.dk