Detail og foodservice
GTIN's på produkter i detailhandlen og foodservice imødekommer både dine kunders forventninger til leveringshastighed og produktinformationer, og giver dig overblik over blandt andet lagerbeholdning, varenumre på ordrer og stamdata.
Herunder finder du de gængse mærkninger indenfor detail og foodservice:
GTIN-13: Det typiske identifikationsnummer på produkter. Anvendes til identifikation af detailenheder, salgskolli og paller
GS1-128: Ved behov for at angive information ud over identifikationen
GTIN-13 vægt: Anvendes, hvor der er behov for at angive produktets aktuelle vægt i selve stregkoden
GTIN-13 pris: Anvendes, hvor der er behov for at angive produktets aktuelle salgspris i selve stregkoden
GTIN-14: Anvendes, hovedsagelig til mærkning af kolli, som ikke skal scannes i en udgangskasse
GTIN-12 / UPC: Identifikationsnummer som kan være nødvendig for virksomheder med eksport til USA og Canada
GTIN-8: Anvendes kun på meget små produkter, der skal scannes i en udgangskasse, hvor det ikke er muligt at få plads til et GTIN-13 i en EAN-13 stregkode