The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Fotos driver salget hos Dansk Cater

16.7.2019
|
Signe Poulsen

Et billede siger mere end tusind ord – og hvad vigtigere er, i denne sammenhæng, så sælger et billede også bedre. Det har man erfaret hos Dansk Cater, hvor kunderne bestiller 3 ud af 4 råvarer gennem webshops.

E-handel hitter som aldrig før

Langt størstedelen af bestillingerne på Dansk Caters webshops stammer fra en visning, hvor der er billeder af produkterne:

”På vores webshops kan man selvfølgelig søge efter produkter og få dem vist enten på en liste eller som en såkaldt gallerivisning, hvor man ser produkterne med billede og en kort tekst. Vi kan her konstatere effekten af at vise billeder: 76% af vores online-salg sker fra en gallerivisning og kun 12% via en listevisning”, fortæller Samir Cuhtait, Product Information Manager i Dansk Cater.

Samir har sin hverdag i lokalerne i inco Glostrup på Sjælland og har ansvaret for alle de produktinformationer og billeder, som Dansk Caters afdelinger – AB Catering, BC Catering og inco – benytter på de flere end 70.000 varer.

”Det drejer sig om over 70.000 unikke varenumre fra flere end 1.400 leverandører, så der er man simpelthen nødt til at have en fælles, standardiseret måde at gøre tingene på – ellers er det jo helt uoverskueligt, både for os og for vores leverandører, som naturligvis gerne vil have klar og konsekvent besked om, hvad der forventes af dem”.

Men tilbage til produktbillederne.

”Dansk Cater har valgt at sætte ekstra ind ift. at få fotos af alle produkter. Derfor har vi inkorporeret billedkrav i vores samhandelsbetingelser i 2019. Dermed kræver vi nu både at få stamdata og billeder via GS1”, fortæller Samir. Han anbefaler sine leverandører at få taget deres produktfotos hos GS1Trade Image, da det giver ensartethed og kvalitetssikring af billederne:

”Det er jo ikke nok, at der er et foto – det skal også være fyldestgørende og vellignende, og vi er meget tilfredse med de fotos, som GS1Trade Image tager. Vi ser frem til, at GS1 Denmark også tilbyder miljøfotos, som kan vise fødevarerne ekstra lækkert frem.”

39 gange højere salg med de rigtige fotos

Dansk Caters erfaring med, at gallerivisning af produkterne resulterer i et markant højere salg, understreges yderligere af en anden sammenligning:

”Vi har holdt salget af sammenlignelige produkter i webshoppen op imod hinanden – produkter som er præsenteret med og uden billede. Forskellen er ret dramatisk. For eksempel for en flaske med 1 liter olivenolie af samme kvalitet og i samme prisleje. Her solgte produktet med foto 9 gange mere end det uden foto. For en særlig udskæring kalvekød, så vi en endnu vildere forskel, for her solgte produktet med foto 39 gange mere. Personligt behøver jeg ikke mere bevis for, at vi skal have vellignende fotos på alle de produkter, vi sælger gennem vores webshops. Det er simpelt: Hjælp os med at sælge dine produkter, og det gør du bedst med korrekt data og gode billeder”, slutter Samir.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt