The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Per Runchel er ny chef for forretningsudvikling

20.6.2023
|
Lasse Jacobsen

Der har i noget tid været et ønske i GS1 om at styrke sig på området inden for blandt andet den grønne omstilling, da det er en vigtig del af GS1’s strategi og langsigtede mål at bidrage mere og maksimalt her.

Derfor er stillingen Chef for Forretningsudvikling blevet oprettet. Til at varetage opgaven er Per Runchel blevet ansat. Per kommer fra en rolle hos Vestforbrænding, hvor han blandt andet har haft fokus på netop arbejdet med at kunne eksekvere en bæredygtig strategi.

- Der er et stort behov for samarbejde omkring bæredygtighed på tværs af værdikæder, hvor data, sporbarhed og dokumentation skal binde enderne sammen. Dette har man mulighed for igennem GS1 standarder, og derfor ser jeg frem til, at vi med GS1´s systemer i endnu højere grad kan hjælpe erhvervslivet og den offentlige sektor med deres strategiske rejse inden for den grønne omstilling, siger Per Runchel.

God forståelse for digitalisering og salg

Pers første og store opgave bliver at lykkes med det nye samarbejde med emballage kollektivordningerne - herunder VANA - som er blevet skabt på baggrund af de nye regler inden for det udvidede producentansvar på emballage. Desuden kommer Per Runchel til at være med til at definere og sørge for, at GS1’s strategi bliver ført ud i virkeligheden. Blandt andet ved at drive de nødvendige investeringer og forandringstiltag indenfor og på tværs af de forskellige sektorer, som GS1 Denmark berører.

- Vi er superglade for og spændte over at kunne få Per ind som en stærk om meget erfaren kapacitet. Per har en god forståelse for salg, digitalisering og konsulentforretning, så udover at kunne bidrage til den grønne omstilling, har han også de rette kompetencer for at kunne få mest muligt ud af både vores services og standarder, fortæller Per Ahlmann Andersen, CEO i GS1 Denmark.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt