The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Kohberg supplerer nu deres produktbilleder med CGI

17.6.2024
|
Nikolaj Brink Laursen

Digitale billeder – også kaldet CGI (Computer Generated Images) – vinder mere og mere indpas i markedsføringen af produkter.

Du møder dem i både fysiske og digitale tilbudsaviser, i webshops og i leverandørers eget marketingmateriale. De danske retailere bruger dem også til deres space management-systemer til at planlægge butikshylden – i god tid før lancering, da billederne kan laves før det fysiske produkt er produceret.

Giver store fordele for varer produceret tæt på lancering

For virksomheder der ønsker at optimere deres visuelle markedsføring og hurtigere få deres produkter på markedet for at øge salget, er CGI-billeder fra GS1Trade Image en gamechanger.

Det har de erfaret hos danskernes foretrukne bageri, Kohberg, hvor brødets korte holdbarhed gør CGI-billeder til et vigtigt værktøj i deres markedsføring.

Vi har valgt at supplere vores billedmateriale med CGI-billeder fra GS1Trade Image, da vi ønskede en ny visuel identitet, samtidig med at vi øger effektiviteten og forbedrer vores produktpræsentation.

Vi producerer vores varer tæt op mod lancering i butikkerne, så det er en stor hjælp for os, at vi kan få billeder i god tid, og inden vi sætter produktionen i gang.
– Meeta Holm Fredberg, Packaging Coordinator, Kohberg

Som det fremgår af ovenstående billeder, er CGI-billeder fra GS1Trade Image skarpe og præcise. Da billederne er digitale, kan de fremstilles i meget høj kvalitet og med detaljer, der kan være svære at opnå med traditionelle fotoshoots. Det sikrer, at produkterne fremstår bedst muligt på både hjemmesider og i marketingmaterialer.

Virksomheder kan desuden spare tid og penge på traditionelle fotoshoots og samtidig levere produktdata og billeder samtidig, hvilket gør produktlanceringer og redesigns mere strømlinede og effektive.

Få et gratis og uforpligtende CGI af dit produkt

Vil du med på CGI-bølgen med Kohberg, Peter Larsen Kaffe, Arla og flere andre?

Vi kan både lave billeder af produkter i fast og “bevægelig" emballage (og med synligt indhold som Kohberg) og omfavner flere forskellige typer produkter og emballage.

Du kan lige nu få et gratis og uforpligtende test-CGI, hvis du selv vil se, hvor skarpe og realistiske billeder vi kan lave af dine produkter til en budgetvenlig pris.

Læs mere om fordelene og hvordan du kommer i gang

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt