The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

3 forbedringer til produktdatabladet i GS1Trade Sync

11.3.2024
|
Nikolaj Brink Laursen

Efter ønske fra flere af vores medlemmer har vi foretaget tre forbedringer til det produktdatablad, du nemt kan lave i GS1Trade Sync og sende til kunder og samhandelspartnere, eksempelvis til markedsføring af produktet. Du kan kvit og frit lave alle de produktdatablade, du har behov for - direkte i GS1Trade Sync.

Nederst i nyheden kan du desuden se, hvordan du laver produktdatabladet, samt hvordan du kan linke til det fra din egen hjemmeside.

Hvilke forbedringer vil du møde i GS1Trade Sync?

Kort fortalt indeholder forbedringerne flere oplysninger om holdbarhed, næringsindhold og tilberedningsanvisninger. Det er både til gavn for dig, dine kunder og i sidste ende forbrugeren, klimaet og fødevaresikkerheden.

Nedenfor ser du et eksempel på et produktdatablad i GS1Trade Sync. De røde ringe markerer de tilføjelser, vi har lavet.

Uddybelse af forbedringerne, og hvordan du får dem med ud på dit produktdatablad

  1. Felterne 3479 'Garanteret holdbarhed fra ankomst' og 3480 'Total holdbarhed fra produktion' vil du automatisk blive bedt om at udfylde på fødevareprodukter. Felt 3481 'Holdbarhed efter åbning' kan du udfylde, hvis informationen er påtrykt produktets emballage.

  1. Alle felter, du udfylder i forbindelse med næringsværdier og vitaminer. Det drejer sig om felterne 1241 og 1244. Tidligere blev kun energi, fedt, mættede fedtsyrer, kulhydrater, heraf sukkerarter, protein og salt vist, men nu giver vi dig muligheden for at få alle relevante næringsværdier og vitaminer påtrykt produktets emballage vist på produktdatabladet.

  1. Udfyld feltet 940 'Tilberedningsanvisninger', hvis du ønsker produktets tilberedningsanvising vist på produktdatabladet. En tilberedningsanvisning bruges til at forklare forbrugeren, hvordan produktet kan eller skal tilberedes.

Sådan laver du et produktdatablad

Markér den enhed, du ønsker at lave et produktdatablad på, som vist ved at sætte et flueben i boksen ude til venstre, tryk på "Eksportér" og vælg "Produktdatablad".

Du kan også trykke på "Handling" ude til højre for produktet og dernæst "Produktdatablad".

Sådan genererer du et link til dit produktdatablad

Du kan generere et link til produktdatabladet, som du for eksempel kan bruge på en hjemmeside eller webshop.

Når du vil lave produktdatabladet (se vejledning ovenfor), skal du trykke på "Offentlige links" og dernæst vælge det sprog, du ønsker databladet på. Herefter trykker du på "Kopiér til udklipsholder". Linket vil give direkte adgang til et produktdatablad på det valgte produkt.

Hvis du opdaterer data i GS1Trade Sync, bliver dit datablad automatisk opdateret - og du behøver ikke generere et nyt link.

Vi ønsker dig god fornøjelse med de nye forbedringer.

Kom i gang nu

Tilgå GS1Trade Sync lige her

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt