The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Ny billedstatus og andre forbedringer i GS1Trade Sync

13.9.2023
|
Nikolaj Brink Laursen

GS1 Denmark arbejder konstant på at forbedre brugeroplevelsen i GS1Trade Sync. Herunder finder du de senest implementerede forbedringer.

Tydelig markering på billeder fra certificeret fotograf

Vi har gjort det nemmere for dig at se, om dine produktbilleder er taget af en certificeret fotograf som f.eks. GS1Trade Image. Tidligere blev alle billeder uagtet kilde/afsender vist med status Valid, men for at øge gennemsigtigheden over for både dataleverandører og datamodtagere, vises billeder fra certificerede fotografer nu med en ny status.

Billeder taget af en certificeret fotograf kommer direkte videre til detailhandlen (f.eks. Salling Group, Coop, Koncernen Dagrofa og Rema Distribution). Billederne vises med den nye status Certificeret fotograf. Du kan også søge på produkter med billeder fra en certificeret fotograf via den avancerede søgning i GS1Trade Sync.

Visningen af Certificeret fotograf er altså din garanti for, at billederne lever op til de krav, detailhandlen har.

Hvis du bruger GS1 Denmarks billedløsning, GS1Trade Image, kan du være sikker på, at billederne lever op til alle krav og specifikationer.

Du kan også se, hvornår billederne er uploadet.

Søgning via "Avancering søgning"


GS1Trade Exact-status "Gentjek krævet" vises med rød skrift

Det er nu blevet nemmere for dig at se, hvilke produkter du skal have fokus på ift. GS1Trade Exact og datakvalitet. Vi har nemlig gjort "Gentjek kræves" rød.

"Gentjek krævet" betyder, at der er blevet rettet i data efter at produktet har haft det grønne Valid-stempel. Du kan få det grønne stempel tilbage enten ved at rette data til det, som GS1Trade Exact har inspiceret, eller bestille et nyt tjek af varen, f.eks. et labeltjek. Det gør du via Mit GS1.


Se alle virksomheder i GDSN-netværket

GDSN er en betegnelse for det globale netværk, GS1Trade Sync er en del af. Når du er medlem af en GDSN-datapool, kan du dele og modtage produktdata med tusindvis af virksomheder lokalt og globalt. Der er over 1200 virksomheder bare i Danmark, der benytter servicen, og på globalt plan ca. 70.000 virksomheder. Dine data og dermed også dine produkter kan altså virkelig komme ud at leve, når du er medlem af GS1Trade Sync.

Er du nysgerrig på, hvilke virksomheder der er en del af GS1Trade Sync - og måske hvilke virksomheder, der er medlem i en anden GDSN-datapool? Klik på fanen "Virksomheder" i GS1Trade Sync - der er 2 kolonner at søge i. Én med medlemmer her i Danmark og GS1Trade Sync, samt én for eksterne virksomheder.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt