The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Flere produktbilleder til samme pris i billedpakke fra GS1Trade Image

12.9.2023
|
Nikolaj Brink Laursen

Hvis du benytter vores service GS1Trade Image, har du måske allerede bemærket, at du nu får flere produktbilleder til præcis samme pris som tidligere.

I GS1 Denmark ved vi nemlig, at produktbilleder af høj kvalitet er essentielle for salget af dit produkt. Vi er derfor glade for at kunne forbedre vores service og tilbyde medlemmer endnu flere billeder til samme pris ved bestilling af standard-billedpakken hos GS1Trade Image.

Billeder fra flere forskellige vinkler

Med den udvidede billedpakke tager vi nu billeder fra op til 9 forskellige vinkler, fremfor de op til 5 forskellige vinkler, vi førhen tog.

Vi tager som udgangspunkt billeder af de vinkler, der har relevant information, f.eks. vinkler med ingredienser eller næringsværdier. Antallet af vinkler vil altid være afhængig af produkt og emballagetype.

Det er vores håb, at du som medlem med den udvidede billedpakken får endnu mere værdi, hvad enten du er producent eller forhandler af et produkt. Så kan du og dine kunder vælge netop de produktbilleder, der sælger dit produkt bedst.

Her kan du se nogle eksempler på nye billedvinkler.

Billede af siden med ingredienser:

Billede af den anden side med næringsværdier og instruktioner til forbrugeren:

Billederne uploades automatisk i GS1Trade Sync, og du har fuld brugsret over dem.

Kom i gang med GS1Trade Image

Vil du gerne bestille produktbilleder hos GS1Trade Image, kan du som medlem nemt gøre det via Mit GS1.

Er du ikke allerede medlem, kan du ligeledes blive det via Mit GS1.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt