The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Derfor skal du læse vores nye årsmagasin

2.5.2022
|
Lasse Jacobsen

Vi har indset et par ting i GS1.  For selvom en standard fra GS1 er i alle danskeres hænder på nærmest ugentlig eller daglig basis, må vi indrømme, at der er for mange, der ikke ved, hvem vi er, hvad vi laver, og hvilken rolle vi spiller i samfundet. Det vil vi gerne lave om på og det stiller højere krav til vores kommunikation. Derfor har vi blandt andet skabt et nyt magasin, LINK, hvor vi i ord og flotte billeder forklarer vores arbejde.

I LINK vil vi samle de bedste historier om, hvordan GS1 og standarder er med til at gøre en forskel i din hverdag. Vi har et klart ønske om at fortælle, så man har lyst til at lytte, se og røre. Det vil vi gøre medflotte billeder og et design, der er lagt mange kræfter i at gøre så lækkert som muligt for vores læsere. For vi ved det godt. Stregkoder og standarder er måske ikke et emne, der ligefrem stimulerer læselysten. Men det er historierne bagtil gengæld. Og derfor er magasinet fyldt med artikler om GS1 i relation til fx verdensmål, patientsikker og madspild. Det er historier, der skal inspirere og være en hjælp til virksomheder, der fx har et mål om at gå i nye markeder, vækste eller gå i en bæredygtig retning.

Udkommer i mindre oplag

Med det nye magasin, vil vi også udkomme én gange mindre, end hvad vi ellers har gjort før. Og derfor producerer vi nu kun ét magasin om året. Som så til gengæld kun vil blive udsendt til 3.000, hvor vi før sendte ud til 12.000. Det gør vi blandt andet for at spare miljøet for en masse Co2, hvilket føles som det helt rigtige. Men vi gør det også for at effektivisere og målrette vores kommunikation.

Vi udkommer også digitalt, så alle dem, der ikke får en fysisk udgave, har muligheden for at læse med, hvilket sikrer et bedre datagrundlag for fremtidig kommunikation. Alt sammen, håber vi, vil betyde, at endnu flere kommer til at vide, hvad det egentlig er, vi går og arbejder for, så endnu flere danskere i fremtiden kender navnet GS1.

Er du interesseret i at få fingrene i vores helt nye årsmagasin, eller vil du bare gerne læse det digitalt? Læs LINK 2022 her.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt