The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Mød GS1 Denmark til OffDig og OffDig Health 2024

19.2.2024
|
Amalie Nygård

GS1 Denmark er i år medarrangør og deltager for første gang på halvdagskonferencen OffDig Health den 4. marts samt på to-dags konferencen OffDig den 5. - 6. marts i Aarhus. Begge steder med en stand. Og vi glæder os til at møde jer og få nogle gode snakke.

Har du sikret dig en billet til en af konferencerne eller begge, så har vi her samlet, hvad vi byder ind med.

OffDig Health, mandag den 4. marts

Til OffDig Health med fokus på fremtidens digitale sundhedsvæsen kan du møde os ved vores stand ved højbordene i standområdet og få en snak om, hvordan stregkoder kan være med til at styrke patientsikkerhed og sporbarhed.

Det sker på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus i tidsrummet kl. 12.30-19.00.

Oplæg med Region Midtjylland

Gå ikke glip af vores oplæg “Sådan skaber standarder sammenhæng i digitaliseringen i Region Midtjylland” med Henrik Stilling, specialkonsulent, Region Midtjylland og Jesper Kervin Franke, Senior Healthcare Specialist, GS1 Denmark.  

Du vil blandt andet blive klogere på, hvordan du kan bygge dit digitale landskab med GS1-standarder. Det foregår kl. 15.30-16.00 i lokalet Dania.

Læs mere om oplægget

OffDig, tirsdag den 5. og onsdag den 6. marts

Når Danmarks største konference om offentlig digitalisering løber af stablen den 5. og 6. marts i Musikhuset i Aarhus, kan du møde os på vores GS1-stand, der har nr. 25.

Her står vi klar til en snak om, hvordan regioner, kommuner og stat kan bruge stregkoder og produktdatabasen GS1Trade Sync til at effektivisere indkøb og få adgang til produktbilleder og en lang række produktdata i realtid. På vores stand vil du også kunne opleve konkrete eksempler på, hvor meget data du kan få om et produkt i GS1Trade Sync.

Drinks til netværksfestival og kaffe dagen efter

Til aftenens netværksfestival den 5. marts kl. 17.00-19.00 disker vi op med drinks ved vores stand til GS1 Cirkulær Bar. Her får to af vores GS1-medlemmer lov at shine med lokale og økologiske drikkevarer fra Local Spirits i cirkulær fustage fra ecoSPIRITS. Drinken bliver serveret i genanvendelige kopper fra New Loop (så husk at komme tilbage med koppen). Du vil også have mulighed for at deltage i vores konkurrence om en attraktiv gavekurv.

Er hovedet lidt tungt på konferencens sidste dag? Vi serverer en god kop baristakaffe den 6. marts kl. 8.30-14.30 fra vores cykelkaffevogn. Det sker ligeledes ved vores stand.

Vi håber at se dig til et par spændende og lærerige dage.

Find mere information om OffDig

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt