The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Sælg flere produkter med CGI-billeder

27.6.2023
|
Nikolaj Brink Laursen

Hvad gør du, når du vil markedsføre dit produkt, før du har produceret det? Det korte svar er computergenererede billeder (CGI). Med CGI gennem GS1Trade Image får du flotte og professionelle produktbilleder, længe før produktet er færdigproduceret. Nemt, effektivt og til en overkommelig pris.

Et CGI er et computergenereret billede, som laves ud fra artwork/design og en lignende emballagetype. Et CGI kræver altså ikke indsendelse af et fysisk produkt.

Det gør, at du får hurtigere styr på processerne omkring produktlanceringen, og dine kunder har produktbilleder til markedsføring i reklamer eller aviser, og planogrambilleder til space management-systemer. Du kan f.eks. bruge det i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt, eller hvis du ændrer design på et eksisterende produkt.

 

Vi har talt med nogle af de medlemmer, der benytter servicen i dag, og de udtaler:

”Hos Peter Larsen Kaffe har vi valgt at benytte GS1Trade Image til at lave CGI – kvalitetsbilleder til en budgetvenlig pris. På den måde sikrer vi, at vi imødeser kundernes behov for produktbilleder, og at vores produkter kommer ud at leve lang tid før det fysiske produkt er produceret, f.eks. til markedsføring, kampagner og planogramsystemer”

- Annette Wisler Houmann, produktchef hos Peter Larsen Kaffe.

"I Arla Foods bruger vi GS1Trade Image til at levere CGI (Computer Generated Images) på både nye produktlanceringer og designændringer - med stor succes.

Vi har øget effektiviteten af vores lanceringer og endda med en mere bæredygtig løsning ,og så kan vi have billeder tilgængelig for kunderne meget tidligere i processen."

- Rikke Gelvad Marcussen, Product Data Manager hos Arla Foods.

Hvad skal du gøre for at komme i gang?

Billederne skal bestilles via Mit GS1. Her skal du uploade artwork og et billede af en lignende emballageform. Vi tager gerne en dialog med dig inden, hvis du har specifikke ønsker til, hvordan det endelige billede skal tage sig ud.

Det koster 755 kr. ex moms for standardpakken (frontshot). Hvis du ønsker flere vinkler, koster hver efterfølgende vinkel 325 kr. ex moms.

Du får 2 højtopløselige billeder i jpg. og png. og et planogrambillede. Hvis du gerne vil se eksempler på flere af de CGI-billeder, vi har lavet for vores medlemmer, er du velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?

Kontakt Nikolaj Brink Laursen på tlf. 39169023 eller mail: nla@gs1.dk.

Læs mere om CGI

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt