The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Fremtiden smager af GS1-standarder

7.9.2018
|
Malene Andersen
No items found.

Veganske herligheder, sprødstegte kyllinger, søde fristelser og unikke smagsoplevelser stod øverst på menukortet, da den nyligt afviklede b2b-fødevaremesse Bite Copenhagen løb af stablen i Bella Centeret i sidste uge. Og GS1 Denmark var selvfølgelig med.

En verden af smag

Med mere end 150 udstillere, inspirerende talere og madfrontløbere fra ind – og udland var der skabt grobund for et sandt fødevaremekka af innovation og gastronomi - tilsat enorme mængder ihærdighed, faglig stolthed og grundtro på succes. Bite Copenhagen er for alle professionelle med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen, men også nysgerrige foodies lagde vejen forbi. Og netop mødet med kommende som nuværende medlemmer var og er alfa og omega for en organisation som GS1 Denmark, hvorfor en stand på messens 2. leveår var en indlysende mulighed for at møde, og tale med, potentielle og eksisterende medlemmer.

Medlemmernes stemmer

Signe Poulsen, Head of Communications GS1 Denmark: ’Som en organisation med 11500 medlemmer, er GS1 fuldt bevidste om, at det netop er medlemmerne, som er vores største aktiv og vigtigste kilde til udvikling. Derfor har vi hos GS1 Denmark et helt naturligt og stærkt fokus på at skabe og vedligeholde vores relationer, så vi også i fremtiden kan bidrage med kompetent og relevant service. I Bella Centeret var der selvsagt rig mulighed for at udveksle erfaringer udi stregkodernes verden samt høste konstruktiv feedback fra medlemmernes oplevelser af de forskellige GS1—services. Og vi kom hele vejen rundt. Fra spæde forespørgsler på det optimale tidspunkt at melde sig ind i GS1 Denmark på, til tekniske udfordringer ved brug af GS1Trade Sync. Oplevelser, samtaler og erfaringer som vi taknemmeligt tager med tilbage og aktivt bruger i vores fortsatte optimering i forhold til produktudvikling og service – på den korte og lange bane’, afslutter Signe Poulsen.

Fokus på datadeling og madspild

GS1 Denmark var samtidig én blandt de 16 udstillere, som af Miljø – og fødevareministeriet var blevet inviteret til at lave to såkaldt talks for en række deltagere i fødevaretopmødet ’World Food Summit – Better Food for More People’, under deres besøg på Bite Copenhagen torsdag eftermiddag. Jane Wulff, Head of Standards GS1 Denmark, stillede i sit oplæg blandt andet skarpt på, hvordan GS1-standarderne kan være med til at optimere forsyningskæden og derved reducere madspild. Og under emnet ’Better information’ talte Morten Buch, Head of Services GS1 Denmark, efterfølgende om muligheden for optimal datadeling i GS1Trade Sync samt om sikkerheden i at få valideret sine produkter fysisk op imod det digitale dataset via GS1Trade Exact. To aktuelle og relevante talks, der tapper direkte ind i udviklingen og overskrifterne i fødevarebranchen fremover.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt