The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Tre hurtige til bestyrelsesmedlem Dorte Plesner

14.4.2021
|
Malene Andersen
No items found.

Mød Dorte Plesner, Kategori Excellence i Coop Danmark og nyt bestyrelsesmedlem i GS1 Denmark. Dorte vil bidrage til, at GS1 Denmark bliver en endnu mere værdsat samarbejdspartner - og brugen af GS1-standarder og services en selvfølgelighed i udveksling af stamdata fra leverandør til datamodtager.

Dorte Plesner, Kategori Excellence i Coop Danmark

Hvad håber du at kunne bidrage med i GS1’s bestyrelse?

Med en lang erfaring indenfor Dansk Detailhandel, altid med kategoriarbejde, stamdata og effektive processer som omdrejningspunkt, har jeg reel viden om de store fordele, som GS1 kan bidrage med OG de store udfordringer, der opstår, når teori møder virkelighed.

Jeg håber, at jeg med den baggrund, kombineret med en mangeårig baggrund i GS1’s styregruppe, kan bidrage til, at GS1 bliver en endnu mere værdsat samarbejdspartner - og brugen af GS1 og GS1-services en selvfølgelighed i udveksling af stamdata fra leverandør til datamodtager.

Hvordan ser du udviklingen det kommende år indenfor dit fagområde?

Korrekte stamdata spiller en vigtigere og vigtigere rolle i jagten på effektive processer i detailhandlen. Digitaliseringen, dvs. den større handel af dagligvarer på nettet, stiller yderligere krav til stamdata, ligesom nye stamdata på ansvarlighed på indhold og emballage vil skulle implementeres med høj hastighed i hele forsyningskæden. Det stiller store krav til både leverandører og detailhandel.

Hvilken opgave er du mest optaget af i dit arbejde lige nu?

Personligt er jeg i nyt job i en ny organisering i Coop. Med mit nye ansvar som chef for Kategori Excellence er mit fokus at sikre effektive processer indenfor stamdata, kampagner og space management med høj kvalitet med kunden i fokus.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt