The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

PSQR indtræder i GS1 Denmarks Partnerprogram

24.1.2022
|
Malene Andersen
No items found.

PSQR har med solidt afsæt i brancher, som ofte er underlagt strenge, regulatoriske krav, etableret sig som en stærk spiller inden for sporbarhed af produkter, varer og forsendelser i Europa med løsninger baseret på bl.a. GS1’s EPCIS-standard. Og nu indtræder virksomheden i GS1 Denmarks Partnerprogram.

PSQR er en moderne dansk softwareudviklingsvirksomhed, der specialiserer sig i skalerbare løsninger til track’n’trace-branchen.

'Vi er naturligvis glade for at få følgeskab af PSQR i vores Partnerprogram - og stå styrket sammen med en så stærk spiller om en masse nye udfordringer i både industri og samfund. Vi oplever generelt en stigende efterspørgsel efter sporbarhedssystemer, blandt andet fra vores fødevareproducerende medlemmer – og derfor er det vigtigt for os med en partner, som med stor erfaring og værdiskabende løsninger favne virksomheder i alle størrelser', siger Mads Kibsgaard, Standard & relations Manager i GS1 Denmark.

Også hos PSQR er samarbejdet værdiskabende: "Trenden går helt klart mod stigende krav til sporbarhed. I nogle tilfælde er det drevet af problemer med falske produkter og parallelimport, eller ønsket om at dokumentere CO2-aftryk og produktets livscyklus, og i andre tilfælde er det optimering af driften der tæller - f.eks. på moderne sygehuse", fortæller Christian Lindberg, Customer Solutions Advocate hos PSQR.

Læs mere om PSQR

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt