The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Delfi Technologies indgår partnerskab med GS1

15.3.2023
|
Malene Andersen

Delfi Technologies har siden 1988 specialisteret sig i at finde den rette løsning og kombination af hardware og software til alt inden for print og scan af stregkoder. Løsninger, som hjælper virksomheder over hele verden med alt fra lagerstyring og patientsikkerhed til øget sporbarhed og reducering af madspild via smarte stregkoder.

Og nu har Delfi Technologies indgået et partnerskab med GS1 Denmark:

'Hos Delfi Technologies sætter vi stor pris på vores partnerskab med GS1. Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med rådgivning omkring stregkodeløsninger. Vi glæder os til at få mere ud af netværket i branchen og hjælpe flere virksomheder sammen gennem en målrettet indsats. Her ser vi især reducering af madspild gennem brug af smarte stregkoder som et vigtigt indsatsområde', siger Henrik Bang, Key Account Manager hos Delfi Technologies.

At indgå et partnerskabs-samarbejde med Delfi er et vigtigt skridt for GS1-standarderne. Både i deres anvendelse på sundhedsområdet, men også understøttende det øgede fokus på smarte 2D-stregkoder, som allerede har vist sig yderst effektive i kampen mod madspild.

'Vi møder meget ofte Delfi-implementeringer, når vi taler med hospitaler om deres muligheder med GS1-standarder for patientstikkerhed og personalets tid. Derudover er Delfi en vigtig teknologispiller i dagligvarehandlen, så der er et stort potentiale i partnerskabet i forhold til implementeringen af 2D-stregkoder, og derved mindske af madspild og højne fødevaresikkerheden' siger Jesper Kervin Franke, Head of Healthcare Sector hos GS1 Denmark.

GS1 Denmarks Partnerprogram er for virksomheder, der leverer produkter, services eller løsninger, som bidrager til brugen af GS1-standarder i alle brancher, og som ønsker at videreudvikle deres samarbejde med GS1 Denmark.

Læs mere om vores partnerprogram

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt