The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Halv pris på kvalitetstjek hos GS1Trade Exact

11.12.2023
|
Nikolaj Brink Laursen

Er du leverandør til foodservice-branchen, eller sælger du produkter inden for beauty (kosmetik og personlig pleje), og ønsker du, at dine produktdata skal stå knivskarpt og troværdigt?

Lige nu og “indtil lager haves” kan du som medlem af GS1Trade Sync få 50% rabat på kvalitetstjek hos vores datakvalitetsservice, GS1Trade Exact, via en særlig pulje, som GS1's bestyrelse har allokeret til at øge datakvalitet til gavn for medlemmer, producenter, leverandører, grossister og selvfølgelig forbrugerne.

GS1 Denmark har gennem flere år øget mængden af kvalitetssikret data i GS1Trade Sync. Dette er sket gennem kvalitetstjek af produkter hos GS1Trade Exact, der tjekker det fysiske produkt op imod data indtastet i GS1Trade Sync. Over 65.000 produkter og kolli er blevet kvalitetstjekket, og nu sætter GS1 Denmark gang i flere industrier.

Kvalitetstjekket er relevant for dig, der gerne vil:

 • Sikre et godt samarbejde til din kunde  
 • Være sikker på, at dine produktdata fremstår ensartet og korrekt hos dine forskellige kunder (GS1Trade Exact finder i gennemsnit ca. 5 fejl pr. produkt)
 • Give dine produkter en større chance for at komme med i offentlige udbud

Du kan modtage rabat på 50% på:

 • GS1Trade Exact Produkt Kvalitetstjek
 • GS1Trade Exact Fejl ved tillæg (ved uoverensstemmelse mellem data oprettet i GS1Trade Sync og det fysiske produkt)


Hvilke produkter hører ind under foodservice og beauty?

Foodservice: Produkter, som er at finde i den industri, der leverer mad uden for hjemmet eller boligen. Det kan f.eks. være produkter til:

 • Restauranter: Dette omfatter alt fra fine dining-restauranter til hurtigservice-restauranter og caféer.
 • Kantiner: Madservice i skoler, hospitaler, kontorer eller andre institutioner.
 • Catering: Levering af mad og drikke til begivenheder, fester, konferencer eller andre sammenkomster.
 • Madleveringstjenester: Virksomheder, der leverer mad direkte til forbrugernes hjem eller kontorer.
 • Institutionel madservice: Madlavning og servering af måltider inden for institutioner som fængsler, plejehjem og militære faciliteter.

Beauty: Produkter i dette segment er typisk kosmetik og personlig pleje, såsom make-up produkter, creme, shampoo, hårelastikker, make-up spejle, pincetter, negleklippere og parfume.

Sådan kommer du i gang

 1. Bestil dine kvalitetstjek på Mit GS1. Sørg for, at de produkter, du lægger en ordre på, er oprettet i GS1Trade Sync.
 1. Kryds af i denne boks, når du færdiggør din bestilling:
Et billede, der indeholder tekst, Font/skrifttype, skærmbillede, informationAutomatisk genereret beskrivelse
 1. Send dine produkter til:

GS1Trade Exact
Industriparken 23
2750 Ballerup

 1. GS1Trade udfører kvalitetstjek på produkterne. Bare rolig – vi giver dig selvfølgelig besked, når opgaven er fuldført.


Priser for kvalitetstjek

Priser for GS1Trade Exact Produkt Kvalitetstjek finder du her.

Hvis du har spørgsmål til kampagnen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39278527 eller info@gs1.dk.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt