The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Kom godt i gang med GS1Trade Transact EDI løsning

Nemt i gang med EDI: Send fakturaer og andre dokumenter elektronisk til dine kunder

Med meget få omkostninger kommer du hurtigt i gang med at modtage og sende dokumenter digitalt til dine kunder. GS1Trade Transact er et tilbud til dig, som letter dit administrative arbejde og nedbringer dine udgifter til porto.

GS1Trade Transact er en EDI-løsning, der på en nem og brugervenlig måde varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Det hele i et format, som din kunde gerne vil modtage, og som også gør kundens hverdag lettere.

Om GS1Trade Transact

GS1 Denmark er en neutral og not-for-profit medlems organisation, der arbejder for dig og 10.300 andre medlems virksomheder i Danmark. GS1 stiller GS1Trade Transact EDI-løsningen til rådighed for at gøre det nemt og billigt for dig som virksomhed at kommunikere digitalt med dine kunder.

Udveksler dokumenter med dine kunder

Med GS1Trade Transact kan du digitalt modtage og afsende følgende dokumenter fra og til dine kunder:

Dokumenter fra kunder

  • Ordrer

Dokumenter til kunder

  • Fakturaer
  • Ordrebekræftelser
  • Følgesedler

Også til det Offentlige

Med GS1Trade Transact har du desuden adgang til at sende formularer via Nemhandel og OIOUBL, som er et krav, når man handler med offentlige myndigheder. Med denne løsning er der ikke forskel på, om kunden er en offentlig instans eller en privat virksomhed, hvilket gør det enklere for dig.

Gør det nemt for din kunde

Med en GS1Trade Transact-løsning gør du hverdagen nemmere for din kunde og bliver dermed mere attraktiv som samarbejdspartner. Din kunde behøver ikke at bekymre sig om, hvordan de sender ordrer, eller hvordan de modtager og behandler ordrebekræftelser og fakturaer fra dig. Det hele foregår nemlig automatisk, og kunden undgår mange manuelle processer.

GS1Trade Transact_løsning_EDI

Manuelt eller fra økonomi systemet

Du vælger selv, om du vil indtaste data i GS1Trade Transact online eller integrere den fuldstændigt til dit økonomi-/ERP-system. Ved at integrere til økonomi systemet, vil data automatisk blive overført uden at du behøver indtaste noget i GS1Trade Transact. Kontakt vores partner BIZbrains (www.bizbrains.dk), hvis du er interesseret i en integrationsløsning.

GS1Trade Transact i Skyen

Løsningen er tilgængelig via Internettet og kan hurtigt komme op at køre. Efter at have besvaret nogle få spørgsmål er du i gang med at bruge løsningen. Du får adgang til en online portal, som giver dig alle de nødvendige informationer. Lige til at gå til.

Velafprøvet løsning

GS1Trade Transact er en driftssikker og vel af prøvet EDI-løsning, der hurtigt og nemt kan tages i brug. Løsningen sikrer, at du sender netop de informationer, som den pågældende kunde ønsker. På den måde er du sikker på, at din faktura går igennem første gang.

Det siger brugerne:

Vi får så megen god hjælp fra GS1 Denmark, når vi har brug for det. De er meget servicemindede og forklarer på en måde, så selv jeg kan forstå det”.

Birgitte Viereck, Sønderjysk Kål

Priser

Når du opretter dig, betaler du for selve oprettelsen. Dertil kommer betaling for resten af det kalenderår, hvor du opretter dig.

Find pris her www.gs1.dk/services/gs1trade-transact Prisen forudsætter, at du har et GLN-nummer fra GS1 Denmark. Find ud af om din virksomhed allerede er medlem ved at ringe til os.

Sådan kommer du i gang

(1) Anskaf et GLN-nummer. Kontakt GS1 Denmark så vi kan undersøge, om din virksomhed allerede har et.

(2) Tilmeld digwww.gs1tradetransact.dk

Gratis support

Der er gratis telefonisk rådgivning fra GS1 Denmark. Herunder opstartshjælp og daglig support i brugen af systemet.

Læs vejledning her

arrow-right-circle
Download vejledning

Har du stadig brug for hjælp? Så tag fat i GS1 Denmarks support team. Vi står altid klar til at hjælpe.

Brug for hjælp?
+45 39 27 85 27
info@gs1.dk

Kom godt i gang med GS1Trade Transact EDI løsning

Indholdsfortegnelse

Nyeste vejledninger

|
6
 min
Vejledning til UDI og Basic UDI-DI
Overblik over hvordan du danner UDI og Basic UDI-DI.
This is some text inside of a div block.
|
5
 min
Brugervejledning til transport- og pakkelabels
Få styr på, hvilke krav der er til dine transport- og pakkelabels.
This is some text inside of a div block.
|
120
 min
Oprettelse af data til Sverige i GS1Trade Sync
Samhandel med Sverige kræver nogle andre produktkoder.
This is some text inside of a div block.