The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Hent dit startkit og bliv klar til udvidet producentansvar for emballage

Er din virksomhed klar til den første, lovpligtige registrering og indberetning af jeres forventede emballagemængder for 2024?

Udfyld formularen og få GS1 Denmarks gratis startkit, der blandt andet indeholder en emballageberegner, så du allerede i dag kan kortlægge dine emballagematerialer og -mængder og blive klar til den første indberetning.

Det gratis startkit indeholder:

Dit eget emballageberegningsværktøj

Relevante webinarer og træning

Løbende opdateringer på emballageområdet

Invitation til lancering af GS1Trade Packaging i 2024

NYHED! Nu får du også en engelsk version af værktøjet med.

Sådan hjælper startkittet dig

Op mod 41.000 danske virksomheder forventes at blive omfattet af producentansvaret for emballage fra april 2024, der gør virksomheder ansvarlige for deres produkters emballage, også når det bliver til affald.

Med et startkit fra GS1 får du værktøjerne til at komme godt i gang. Bruger du emballageberegningsværktøjet, har du alle oplysninger til den første indberetning i perioden den 1. april - 31. august 2024. Du vil desuden være godt på vej, når du senere skal indberette dine faktiske emballagemængder. Dine data kan nemlig overføres til vores kommende service, GS1Trade Packaging, så din fremtidige strukturering og deklaration af emballagedata bliver så effektiv som mulig.

Læs mere om producentansvaret
 

Se hvordan du bruger emballageberegneren

Vores Sustainability & Business Developer, Iben Stanhardt, tager dig her igennem, hvad vores emballageberegningsværktøj kan, og hvordan du indtaster og udregner dine emballagematerialer og -mængder.

Glæd dig til GS1Trade Packaging i 2024

I løbet af sommeren 2024 lancerer vi vores nye service, GS1Trade Packaging, til strukturering og deklarering af emballagedata, som startkittet er en forløber for.

Se videoen og bliv klogere på, hvordan GS1Trade Packaging kan hjælpe dig i dit arbejde med producentansvaret for emballage.

 

Nysgerrig på at vide mere?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til, hvordan GS1 kan hjælpe dig med producentansvaret for emballage.

Marie Thea Hentze
Sustainability & Business Developer
+45 32 67 38 50
Iben Stanhardt
Sustainability & Business Developer
+45 39 16 90 04
Michala Manikarnika
Sustainability & Business Developer
+45 39 16 90 12