The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS! GS1 Denmark indfører nye priser og medlemsbetingelser, som bliver gældende fra 1. januar 2024. Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Lobster Nordics

En brugervenlig software tilpasser sig en virksomheds behov – og ikke omvendt. Lobster har taget denne tilgang siden 2002.

Lobsters produktportefølje, der lover sine kunder brugervenlige, state-of-the-art løsninger til komplekse problemer, omfatter tre integrationsprodukter og en platformsløsning: den standardiserede Lobster_data-software til data- og systemintegration, Lobster_pro til digitalisering og automatisering af forretningsprocesser, Lobster_pim til problemfri produktkommunikation og portalen logistics.cloud som en vertikal cloud-løsning til logistikbranchen.

 

Lobster bruger sine europæiske aktiviteter i Tyskland, Østrig, Schweiz, Storbritannien, Frankrig, Norden og Benelux-landene til at gøre digital transformation tilgængelig. Virksomheden, der har hovedkontor lige syd for München, beskæftiger omkring 200 medarbejdere og forsyner i øjeblikket mere end 1.500 nationale og internationale virksomheder fra en lang række industrier med Lobster-softwareprodukter – et tal, der kun vil fortsætte med at vokse.

Vil du vide mere om
Lobster Nordics
Kontakt
Martin Bjorheim
+45 29 45 45 58
martin.bjorheim@lobster-nordics.com
www.lobster-world.com/dk
Sektor:
Endnu ikke kategoriseret
Tags:
PIM Workflow Software
Trade Sync Integration
GDSN Integration
Stregkode verifikation

Hvilken værdi giver I vores medlemmer?

Lobsters omfattende dataintegrationsbaggrund på den ene side, kombineret med den brugervenlige no-code tilgang på den anden side, er det, der adskiller sig: Konfigurer fremfor at programmere. At tage presset af udviklere og hjælpe beslutningstagere med at implementere deres digitaliseringsmål på en måde, der forbliver tro mod deres virksomhed uden at ofre noget, når det kommer til sikkerhed. Det er målet her.

Digital transformation bør ikke kun overlades til IT-afdelingen, som et rent operationelt projekt. Det skal også ses som et strategisk tilsagn om at sikre virksomhedens fremtidige levedygtighed. Med andre ord: det er en vision.