The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS! GS1 Denmark indfører nye priser og medlemsbetingelser, som bliver gældende fra 1. januar 2024. Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Intelligent Systems

Intelligent Systems vil gøre en forskel i verden ved at demokratisere software automatisering og robotteknologi og gøre det tilgængeligt for alle.

Vi skaber software til digitaliserede og automatiserede logistikløsninger til fx bagagehåndtering til lufthavne, fuldautomatiske lager- og distributionscentre, automatiseret produktion og hospitalslogistik.

Intelligent Systems er internationalt kendt som eksperter i udvikling af software til smart factories og smart warehouses.

Intelligent Systems har leveret software til intelligent styring og integration af digitalisering og robotter til nogle af verdens største og mest krævende automatiserede anlæg.

Vil du vide mere om
Intelligent Systems
Kontakt
Kristian Bach Gundersen
+45 61 74 76 99
kbg@intelligentsystems.dk
www.intelligentsystems.dk
Sektor:
Endnu ikke kategoriseret
Tags:
Rådgivning og konsulent
Sporbarhed
RFID

Hvilken værdi giver I vores medlemmer?

Vi vil gøre automation let, hurtigt og omkostningseffektivt at implementere for såvel store som mindre virksomheder. 

Som en af verdens førende leverandører af software til styring og integration af automatiseret logistik, forstår vi hos Intelligent Systems at skabe sammenhæng i hele værdi- og forsyningskæden for vores kunder. Her er kvalitet, effektivitet og sikkerhed nøgleordene, hvor sporbarhed spiller en væsentlig rolle.
Vi har derfor stor viden inden for anvendelse af stregkoder og RFID til identifikation, dataopsamling og dataudveksling på tværs af systemer.  

Hos Intelligent Systems bistår vi vores kunder i hele processen fra idé og udvikling til færdig løsning, idriftsættelse og efterfølgende support.
Vi har desuden udviklet en standard platform til styring og integration på tværs af automation og systemer, og dermed udgør limen, der binder hele din virksomhed sammen.