The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

GS1's Pilotordning

GS1 Denmark er en non-profit organisation, hvis formål er at administrere og udbrede en række produkter og services (herefter ”standarderne”) som anvendes bredt i Danmark og resten af verden, f.eks. stregkoder og GLN-numre, systemer til udveksling af produktdata eller EDI.

GS1 Denmarks pilotprojekter retter sig imod virksomheder og organisationer, som er interesserede i at efterprøve anvendelsen af standarderne inden for nye brancher og/eller forretningsområder. Det forventes, at organisationen eller virksomheden, som ønsker at indgå en aftale om en pilotordning, arbejder inden for en branche eller et forretningsområde, hvor standarderne indtil videre ikke (eller i ringe grad) anvendes, eller at virksomheden eller organisationen er ved at igangsætte et projekt, som i sig selv ville svare til en sådan ny branche.

GS1 Denmark tilbyder et begrænset medlemskab, som understøtter virksomheden eller organisationen, sådan at denne kan udarbejde et bevis for at GS1-standarderne også for denne kan fungere.

Der tilbydes et begrænset antal pilotordninger, og disse har en varighed på et år. Prisen varierer efter behovet for GS1 Denmark ressourcer under pilotforløbet - dog er minimumsprisen kr. 5.000.

Hvordan fungerer det?

Herunder er der et link til pilotordningens ansøgningsskema. Dette udfyldes og sendes til info@gs1.dk. Efterfølgende vil GS1 Denmark gennemgå ansøgningen ude fra forskellige kriterier, bl.a. om der findes andre allerede eksisterende medlemmer, som har implementeret standarder for branchen eller forretningsområdet, og vurdere om denne kan efterkommes. Sagsbehandlingen kan tage op til 10 arbejdsdage. Er ansøgningen godkendt, vil ansøger modtage en kontrakt, som skal underskrives og returneres, derefter kan pilotordningen igangsættes. Du kan kontakte os hvis du har behov for udfærdigelsen af ansøgningen.

Hvem kan ansøge?
GS1 Denmarks pilotordning er for alle virksomheder eller organisationer, der ønsker at efterprøve GS1 standarderne i en branche eller et forretningsområde, hvor der på nuværende tidspunkt ikke (eller i ringe grad) anvendes standarder.

Hvilke GS1-standarder kan der ansøges om?
Der kan ansøges om pilotordning på alle produkter og services under GS1 Denmark. Herunder:   
- GTIN og GLN, samt underliggende standarder af disse
- GDSN
- EDI
... flere kan komme til

Et eksempel på hvad pilotordningen kan benyttes til:

Virksomheden ”Bilen kører igen A/S” har behov for at strukturere deres stamdata, så de selv kan få et bedre overblik over, hvilke produkter de har, og hvor disse kommer fra. Samtidig har de også et ønske om at kunne give deres kunder information om, hvilke produkter de benytter, når de udskifter dele på de biler, de har inde til reparation. Til denne opgave vil ”Bilen kører igen A/S” forsøge sig med det globale stamdatasystem GDSN. GDSN er en GS1 standard, og GS1 Denmark tilbyder en service til dette, nemlig GS1Trade Sync.

Hos GS1 Denmark har vi ikke tidligere været aktive i denne branche, og derfor vil GS1 Denmark gerne tilbyde en pilotordning.

Sådan bliver du en del af pilotordningen

Download og udfyld skemaet herunder, og send det til info@gs1.dk.

Download ansøgningskemaet

Vi sidder klar med rådgivning

Har du endnu ikke adgang til GS1Trade Sync, eller har du spørgsmål til servicen, anbefaler vi, at du kontakter vores trænede rådgivere, som sidder klar til at guide dig godt igennem processen.

Vi har åbent for henvendelse:

Mandag til torsdag: kl. 08:30 til kl. 15:30
Fredag: kl. 09:00 til kl. 15:00

+45 39 27 85 27

Eller på mail: info@gs1.dk

Morten Buch
COO / Head of Retail
+45 39 16 90 17