The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Sådan reducerer ny app medicinspild i Region Midtjylland

Lavet i samarbejde med:

Oplev indslag fra:

Sådan reducerer ny app medicinspild i Region Midtjylland

Kom tæt på Region Midtjylland og hør, hvordan farmakonomerne i Klinisk Farmaci fik Rune Rask og it-udviklingsteamet til at udvikle en app, der betyder, at processen med at gennemgå medicins holdbarhed i medicinrummene går cirka to en halv gang hurtigere end før.

Appen, der har navnet HRM Udløb, giver personalet mulighed for at scanne lægemiddelpakningers stregkode og få et virtuelt katalog over medicinpakker, samt et hurtigt tidstro overblik over, hvornår medicinen udløber.

Samtidig giver appen mulighed for at kassere, bruge eller frigive medicin, hvilket effektivt reducerer mængden af medicinspild i regionen.

Denne digitale løsning, der anvender GS1-standarder, bidrager til større patientsikkerhed, aflaster personalet og har de første 16 måneder sparet regionen for næsten 2,5 millioner kroner ved at udveksle 5.600 pakker medicin på tværs af afdelinger og hospitaler. Og potentialet for udbredelse er stort.

Det får du ud af at deltage

  • Indblik i en ny, digital løsning, der både sparer penge og arbejdskraft, og som alle myndigheder har mulighed for at udvikle.
  • Viden om, hvordan Region Midtjylland i tæt samarbejde med sundhedspersonalet har udviklet medicin-appen.
  • Indsigt i, hvordan organisationer kan bruge informationer smartere via en GS1-stregkode.

Webinaret er for dig...

... der arbejder med at øge patientsikkerheden, mindske medicinspild eller effektivisere arbejdsgange. Du kan eksempelvis være farmaceut, sygeplejerske og arbejde med kvalitet eller medicin på et hospital eller i en kommune. Du kan også arbejde med it-projekter, indkøb og forsyningssikkerhed.

Læs mere om appen i LINK magasinet 2024

Underviser
Praktisk information
Varighed:
Pris:
Gratis
Sted:
Online
Praktisk information
Dato:
18/6/24
Tidspunkt:
10.00 - 11.00
Pris:
Gratis
Sted:
Online
Tilmeld dig her
Tilmeld dig her
Hent kursusmaterialer:
Prokursus
Basiskursus

Basiskursus i UDI generering for medicinsk udstyr

Dato:
16/4/2024
Tidspunkt:
10.00 - 11.00
Har du styr på, hvordan du genererer identifikationsnumrene UDI og Basic UDI-DI? Eller hvordan du indkoder din UDI i en scanbar stregkode? Lær hvordan du gør.
Tilmeld dig her
Prokursus
Basiskursus

Bliv klar til de nye hollandske datakrav til medicinsk udstyr

Dato:
28/5/2024
Tidspunkt:
10.00 - 11.00
Få styr på de nye datakrav og leveringsmetode, der gælder for leverandører af medicinsk udstyr til de hollandske hospitaler fra 2025.
Tilmeld dig her