Hvorfor GS1Trade Exact?

Detailhandlen og foodservicebranchen oplever mange fejl i de produktdata, deres leverandører sender dem via manuelle vareindmeldelsesskemaer og GS1Trade Sync.

Typisk er det fejl i:

  • Dimensioner og vægt der gør det svært at optimere lager og space
  • Ingredienslister, allergener og ernæringsinformation, der gør det svært at sælge produkterne på hjemmesider og lave produktblade til fx kantiner.

Hør hvorfor juiceproducenten Seimei bruger GS1Trade Exact

Skal du levere stamdata til din kunde? Overlad kvalitetstjekket til GS1Trade Exact

GS1Trade Exact er en tillægsservice til GS1Trade Sync. Her kan du få tjekket jeres fysiske produkt op i mod de data, som I har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et synligt kvalitetsstempel i GS1Trade Sync.

For at bruge GS1Trade Exact-servicen skal I altså være medlem af GS1Trade Sync, men I vælger selv produkt for produkt, om I ønsker at tilkøbe datakvalitetstjekket i GS1Trade Exact.

Hør fra en bruger: 

”Vi skal huske at rose, når det er berettiget – og det er berettiget i forhold til jer. Jeg får ALTID en positiv oplevelse, når jeg enten skriver eller ringer til jer. Det betyder, at jeg ”tør” ringe med alle mulige spørgsmål, uden at skulle føle mig ”dum”.” Annette Wisler Houmann, Peter Larsen Kaffe A/S

 

Er du dataleverandør? Klik her og bliv hjulpet i gang

Bestil tid / Book an appointmentSe priser  

Skal du modtage stamdata fra dine leverandører?

Oplever I fejl i stamdata fra jeres leverandører? Skal der gøres noget ved det? Når I ser GS1Trade Exacts kvalitetstempel på et produkt i GS1Trade Sync, er I sikre på, at I kan regne med informationerne.

Er du datamodtager? Klik og se hvordan du hjælper dine leverandører i gang