The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS! GS1 Denmark indfører nye priser og medlemsbetingelser, som bliver gældende fra 1. januar 2024. Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

PSQR

PSQR er en dansk softwareudviklingsvirksomhed, der er specialiseret i højskalerbar software til lagring, behandling og analyse af enorme mængder af data fra forsyningskæden

Vi udvikler sporbarhedssoftware, moduler og dataløsninger til i sidste ende kunne hjælpe vores partnere med at optimere og digitalisere forsyningskæder på tværs af industrier. Vi sporer i øjeblikket over 20 milliarder unikke genstande årligt.

Virksomheden samarbejder med track & tracesoftwareintegratorer, løsningsudbydere, konsulentvirksomheder og brancheorganer for at bringe de bedste it-løsninger til sporbarhedens verden.

Vil du vide mere om
PSQR
Kontakt
Christian Lindberg
+45 70 26 29 95
christian.lindberg@psqr.eu
www.psqr.eu
Sektor:
Fiskeri
Sundhedssektor
Logistik
Andet
Tags:
Rådgivning og konsulent
Sporbarhed

Hvilken værdi giver I vores medlemmer?

Hovedfokus for PSQR er, og har altid været, at udvikle en skalerbar og fleksibel sporbarhedsplatform, der giver vores kunder og partnere mulighed for at bygge løsninger til mange forskellige brugssager.

Vores mål og vision er at styrke producenter, virksomheder og regeringer på tværs af kloden med deres digitale sporbarhedsevner og gøre dem i stand til at fortælle den sande historie om produkternes oprindelse, rejse, opholdssteder og forbrug af ressourcer på tværs af forsyningskæden.

Med dette i tankerne har vi udviklet vores flagskibsproduktsuite: Saga, til at tage højde for hver branches specifikke behov. Vores software er cloud- og produktagnostisk med fuld EPCIS-understøttelse. Det er udviklet til at håndtere enorme mængder data vedmeget høje hastigheder og i meget komplekse situationer.

Hidtil er Saga Suite blevet brugt i en række industrier: tobak, fiskeri, alkohol, sundhedspleje, sukker og andre.

Hvordan opnår vi dette?

-       Gennem vores softwareløsninger gør vi det nemt for virksomheder og enheder at indsamle data og spore hændelser om deres produkter, varer, ressourcer og aktiver gennem forsyningskæden.

-       Vi kvalificerer og verificerer kriterier, koder og oplysninger for at sikre originalitet, anvendelighed eller andre punkter i forsyningskæden.

-       Vi leverer en sofistikeret database eller arkiv til at akkumulere dataene.

-       Vi leverer understøttende løsninger, der er nødvendige for at udtrække, analysere og dele data med relevante parter.

Endelig er Saga Suite modulopbygget og gearet til nemt at hjælpe med at støtte mange forskellige aspekter af en sporbarhedsløsning.