Medlemsdag i Ringsted

Medlemsdag i Ringsted

Det er med stor fornøjelse, at vi igen inviterer til Medlemsdage. Sidste år var medlemsdagene en succes blandt deltagerne, så i år udvider vi programmet og afholder fem Medlemsdage henover året og landet.

Programmet er i år bredere, så det dækker både need-to-know om stregkoder og updates om stamdata. Og så har vi tilføjet en inspirationssession, om hvordan GS1 støtter din virksomheds vækst i den digitale virkelighed.

Igen i år giver gæstetalere fra handlen deres besyv med om, hvorfor og hvordan de bruger GS1.

Du vælger selv, om du vil deltage i hele dagens program, eller kun formiddag (om stregkoder) eller eftermiddag (om stamdata).

Vil du med? Her kommer det praktiske

Sted: Ringsted Kongrescenter

Tid: d. 8. maj kl. 08.30 - 15.30

Tilmeld dig ved at sende en mail til kursus@gs1.dk. (Husk at skrive om du ønsker at deltage i hele dagens program, eller kun formiddag eller eftermiddag).

Der er 60 pladser, så skynd dig at tilmelde dig og op til én kollega.

Program

 

08.30 - 09.00

Morgenmad

 

09.00 - 09.15

Intro og velkommen

09.15 - 11.30 Formiddagens program: Need-to-know om stregkoder og varenumre (GTIN)

 

 

Derfor er det vigtigt, at stregkoden er rigtig: Et perspektiv fra hverdagen

Dorte Vagner, Coop Administrativ medarbejder, Varemodtagelse Odense og Daniel Stouggard, Coop Teamleder, Odense fortæller om, hvorfor det er så vigtigt at standarder bliver overholdt: Det er det, der holder lageret i gang.

 

  De hyppigste fejl på pallelabels og andre stregkoder - og hvordan du undgår dem

Her kommer huskelisten til, hvad du skal have fokus på, når du handler med den danske dagligvarehandel - helt konkret og med masser af eksempler. Så du undgår dårlig stemning med din kunde.

 

  Får du tildelt de rigtige GTIN-varenumre til dine produkter, kolli og paller?

Det starter med en basisenhed, men den skal jo også pakkes i kolli og på paller. Hver skal have sit unikke nummer (GTIN), så der ikke er nogen, der kommer til at bestille det forkerte - og så produktdata er knyttet til det rigtige niveau. Her får du guides for, hvordan du tildeler de rigtige numre.

 

  Hvornår skal du skifte GTIN-varenummer?

Hvor meget skal være ændret i dit produkt, for at det kræver, at du sætter en ny stregkode på? Det er et af de hyppigste spørgsmål vi får, og her får du svaret. Og husk at du aldrig må genbruge et GTIN-varenummer.

 

  Derfor er stregkoder og GTINs vigtige i din webshop

Både når du skal sikre, at varen er på lager, og at din vare bliver fundet på nettet og hos Amazon, er den gode gamle stregkode og nummeret inden i fundamental. Vi fortæller, hvordan du kan bruge GTINs og stregkoder i din digitale forretning.

 

 

Få mere ud af dit medlemskab

GS1 er din medlemsorganisation, og vi vil så gerne hjælpe dig: Ligefra akut-hjælp i hverdagen til stregkoder og stamdata, til muligheden for at påvirke udviklingen af standarder ved deltagelse i netværksgrupper.

 

11.30 - 12.30

Frokost og dialog med dine GS1-guider

12.30 - 15.30

Eftermiddagens program: Fokus på stamdata, produktbilleder og digital handel

 

 

Hvorfor arbejder vi sammen med GS1?

Kenn Espensen, Divisionschef /Head of Division i fra Dagrofa fortæller om, hvorfor de finder samarbejdet med GS1Trade Sync interessant.

 

 

Nyt om og i GS1Trade Sync

Kom og hør hvad det næste bliver, som gør det nemmere for dig som bruger, også ift. samarbejdet med GS1Trade Exact.

 

 

GS1Trade Image: Flotte produktfotos, nemt og billigt

Vidste du, at GS1Trade Sync-medlemmer kan få produkt- og planogramfotos for kun 100 kr.? I denne session hører du bl.a. om hvilken slags billeder, der er tale om.

 

14.00 - 14.15

Pause

 

  Top 10 fejl i Exact og hvordan du undgår dem

Kvalitetsstemplet skal på plads, så let som muligt. Vi fortæller om, hvordan du kan forberede dig, så GS1Trade Exact-processen forløber glat.

 

  GS1Trade Transact

Vidste du, at GS1 Denmark tilbyder en nem måde at sende fakturaer og modtage ordrer? Du kan bruge servicen til din samhandel med bl.a. Coop, Salling Group, Dagrofa og Jem & Fix - og hvis du bruger fx e-conomic kan du let koble dette til GS1Trade Transact. Vi har udviklet GS1Trade Tranasct specielt til små og mellemstore virksomheder.

 

 

Har dit produkt den digitale tvilling, det har brug for?

Dit produkt har brug for en digital tvilling, der præsenterer det ligeså overbevisende, som når forbrugeren har produktet i hånden i en fysisk butik. Hør hvordan stamdata, billeder og unik identifikation via dine GS1-varenumre kan bruges til det.

 

15.15- 15.30 Afrunding og tak for i dag