Medlemsdag i Odense

Medlemsdag i Odense

Det er med stor fornøjelse, at vi igen inviterer til Medlemsdage. Sidste år var medlemsdagene en succes blandt deltagerne, så i år udvider vi programmet og afholder fem Medlemsdage henover året og landet.

Programmet er i år bredere, så det dækker både need-to-know om stregkoder og updates om stamdata. Og så har vi tilføjet en inspirationssession, om hvordan GS1 støtter din virksomheds vækst i den digitale virkelighed.

Igen i år giver gæstetalere fra handlen deres besyv med om, hvorfor og hvordan de bruger GS1.

Du vælger selv, om du vil deltage i hele dagens program, eller kun formiddag (om stregkoder) eller eftermiddag (om stamdata).

Vil du med? Her kommer det praktiske

Sted: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel

Tid: d. 12. juni kl. 08.30 - 15.00

Tilmeld dig ved at sende en mail til kursus@gs1.dk. (Husk at skrive om du ønsker at deltage i hele dagens program, eller kun formiddag eller eftermiddag).

Der er 60 pladser, så skynd dig at tilmelde dig og op til én kollega.

Program

 

08.30 - 09.00        

Morgenmad

 

09.00 - 09.10

Intro og velkommen

 

09.10 - 11.30

Formiddagens program: Need-to-know om stregkoder og varenumre (GTIN)

 
Får du tildelt de rigtige GTIN-varenumre til dine produkter, kolli og paller?

Det starter med en basisenhed, men den skal jo også pakkes i kolli og på paller. Hver skal have sit unikke nummer (GTIN), så der ikke er nogen, der kommer til at bestille det forkerte - og så produktdata er knyttet til det rigtige niveau. Her får du guides for, hvordan du tildeler de rigtige numre.

 

  De hyppigste fejl på pallelabels og andre stregkoder - og hvordan du undgår dem

Her kommer huskelisten til, hvad du skal have fokus på, når du handler med den danske dagligvarehandel - helt konkret og med masser af eksempler. Så du undgår dårlig stemning med din kunde. 

 

 

Derfor er det vigtigt, at stregkoden er rigtig: Et perspektiv fra hverdagen

Mie Bogetoft, Butikspartner, Kvickly kommer og fortæller om, hvorfor det er så vigtigt at standarder bliver overholdt, så produkterne kan scannes i udgangskasserne.  

10.15 - 10.25

Pause                                                                                                      

 


Hvornår skal du skifte GTIN-varenummer?

Hvor meget skal være ændret i dit produkt, for at det kræver, at du sætter en ny stregkode på? Det er et af de hyppigste spørgsmål vi får, og her får du svaret. Og husk at du aldrig må genbruge et GTIN-varenummer. 

 

  Derfor er stregkoder og GTINs vigtige i din webshop

Både når du skal sikre, at varen er på lager, og at din vare bliver fundet på nettet og hos Amazon, er den gode gamle stregkode og nummeret inden i fundamental. Kent Medom, IT- og marketingchef Curvii.dk (Family Group) fortæller, hvordan de bruger GTINs og stregkoder i deres digitale forretning.

 

 

Få mere ud af dit medlemskab

GS1 er din medlemsorganisation, og vi vil så gerne hjælpe dig: Ligefra akut-hjælp i hverdagen til stregkoder og stamdata, til muligheden for at påvirke udviklingen af standarder ved deltagelse i netværksgrupper.

 

11.30 - 12.00

Frokost og dialog med dine GS1-guider

12.00 - 15.00

Eftermiddagens program: Fokus på stamdata, produktbilleder og digital handel

 

12.00 - 12.10

Intro til eftermiddagens program

 

Hvorfor arbejder vi sammen med GS1?

Charlotte Vig Kiær, Varechef - stamdataansvarlig, Reitan Distribution A/S fortæller om, hvorfor de finder samarbejdet med GS1Trade Sync interessant.

 

 

Nyt om og i GS1Trade Sync

Kom og hør hvad det næste bliver, som gør det nemmere for dig som bruger, også ift. samarbejdet med GS1Trade Exact.

 

 

GS1Trade Image: Flotte produktfotos, nemt og billigt

Vidste du, at GS1Trade Sync-medlemmer kan få produkt- og planogramfotos for kun 100 kr.? I denne session hører du bl.a. om hvilken slags billeder, der er tale om.

 


13.30 - 13.45

Pause                                                                                                      

 
Top 10 fejl i Exact og hvordan du undgår dem

Kvalitetsstemplet skal på plads, så let som muligt. Vi fortæller om, hvordan du kan forberede dig, så GS1Trade Exact-processen forløber glat.

 

  GS1Trade Transact

Vidste du, at GS1 Denmark tilbyder en nem måde at sende fakturaer og modtage ordrer? Du kan bruge servicen til din samhandel med bl.a. Coop, Salling Group, Dagrofa og Jem & Fix - og hvis du bruger fx e-conomic kan du let koble dette til GS1Trade Transact. Vi har udviklet GS1Trade Tranasct specielt til små og mellemstore virksomheder.

 

14.30 - 15.00 Spørgsmål, afrunding og tak for i dag