The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Ændringer i forbindelse med Media 2.0 i GS1Trade Sync

I vejledningen nedenfor, finder du beskrivelser af de ændringer, der er i GS1Trade Sync, i forbindelse med opdatering af vores løsning for håndtering af billeder og dokumenter. Der er følgende ændringer, som vi gerne vil gennemgå for dig:

• Overblik på produktoversigten

• Overblik på det enkelte produkt

• Upload af billede og dokumenter på produkt

• Hjælp til korrekt navngivning af billeder

• Samlet overblik over alle billeder og dokumenter.

God fornøjelse.

Overblik på produktoversigten

I produktoversigten vil der nu fremgår en ”Thumbnail” af produktet, så det er muligt at se et lille billede af produktet fra oversigten. Det er forsat muligt at se alle tilknyttede billede ved at klikke på billedet.

Publikationsstatus

Hvis du ikke kan se kolonnen med Billede / Dokument i din produktoversigt, skal du blot vælge den i menuen i venstre side af skærmen:

Advnceret søgning

Overblik på det enkelte produkt

Når du skal tilknytte et billede eller et dokument til et produkt skal du ikke længere ind under det relevante modul ude i venstre side af skærmbilledet for at tilknytte billede eller fil. I stedet benyttes nu menupunktet ’Billeder/dokumenter’ som vist herunder:

Under dette menupunkt kan du se alle billeder og dokumenter, der er tilknyttet et produkt, uanset typen af medie. Se eks. herunder:

Fil eller URL

Som du kan se af ovenstående fremgår eks. både sikkerhedsdatabladet og produktbilleder i samme oversigt, hvor dette før lå placeret forskellige steder på produktet.

Upload af billede og filer på produkt

Når du skal tilknytte nye billeder eller dokumenter til et produkt, skal du benytter knappen ”Tilføj billeder/dokumenter” i øverste højre hjørne. Knappen vises uanset hvor henne på produktet du befinder dig, så længer der er tale om en kladdeversion af produktet.

Basisoplysninger_nuværende

Efter du har trykket på knappen, bliver du bedt om at angive hvilken type medie du ønsker at tilknytte, samt om du vil uploade det, eller om vi skal hente det via en URL.

Tilføj billede_dokument

Herefter vil billedet eller dokumentet blive tilknyttet til produktet.

Hjælp til korrekt navngivning af billeder

Når du har tilknyttet et billede eller dokument, bliver du præsenteret for en boks, hvor du kan angive yderligere oplysninger om den netop tilknyttede fil. For billeder er det nødvendigt at du angiver de krævede oplysninger, for at billede kan sendes til dine kunder.

Hvis du allerede benytter dig af navngivningen jf. GS1 standarden på dine billeder, så vil oplysningen, der ellers skal angives automatisk, bliver angivet ud fra navnet på billedfilen.

Herunder kan du se hvordan det ser ud når der uploades et billede som ikke følger GS1 standarden med hensyn til navngivningen.

Redigerer billede_dokument

Her skal så angives de fire oplysninger som er fremhævet med rød.

Redigere billede_dokument_filnavn

Billedet er nu klar til at blive delt med dine kunder. Du kan fortsat se det oprindelig filnavn fremgår af billedet, samt det nye filnavn som er defineret ud fra GS1 standarden

Samlet overblik over alle billeder og filer

I topmenuen kan du nu vælge ”Billede/dokument”, hvor du finder alle dine billeder og dokumenter på tværs af dine produkter i GS1Trade Sync.

Under dette punkt finder du en komplet oversigt over alle billede og dokumenter, hvor du kan søge efter forskellige parametre, som eks. type og navn.

Fil eller URL_billede

Der er også muligt at tilknytte billeder eller dokumenter under dette topmenupunkt. Her er det vigtigt at huske på, at man skal knytte billedet eller dokumentet til det relevante produkt efterfølgende, da systemet ikke på forhånd kan fortælle hvilket produkt den pågældende fil tilhører.

Læs vejledning her

arrow-right-circle
Download vejledning

Har du stadig brug for hjælp? Så tag fat i GS1 Denmarks support team. Vi står altid klar til at hjælpe.

Brug for hjælp?
+45 39 27 85 27
info@gs1.dk

Ændringer i forbindelse med Media 2.0 i GS1Trade Sync

Indholdsfortegnelse

Nyeste vejledninger

|
 min
Produktstatus – Hvad betyder det for dit produkt?
This is some text inside of a div block.
|
5
 min
Logistiklabels i sundhedssektoren
Korrekt mærkning af labels på medicin og udstyr i sundhedssektoren.
This is some text inside of a div block.
|
10 min
 min
GDSN - Guideline for beauty
Med denne vejledning hjælper vi dig godt i gang med at dele data om dine beauty produkter via GS1Trade Sync.
This is some text inside of a div block.