The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

NyT FRA GS1

Nu kan du selv hente kvalitetsrapporter i GS1Trade Sync

8.12.2023
|
Eline Ljunggreen

Du kan nu hente dine GS1Trade Exact kvalitetsrapporter direkte i GS1Trade Sync og slippe for at skulle rode mails eller mapper igennem. Rapporterne er nemlig blot et klik væk - og du kan endda få besked, når der kommer en ny rapport.

Hvordan henter jeg mine kvalitetsrapporter?

Du kan downloade dine produkters kvalitetsrapporter på to måder, efter du er logget ind i GS1Trade Sync med dit brugernavn og adgangskode.

Metode 1

Du kan først og fremmest fremsøge dit produkt i søgefeltet, herefter klikker du på ’Handlinger’ yderst til højre og dernæst Kvalitetsrapport. Nu downloades din kvalitetsrapport, og du kan læse den igennem.

Metode 2

Du kan også klikke dig ind på dit produkt og klikke på ’Valid’-knappen i øverste, højre hjørne. Her kan du ligeledes downloade din kvalitetsrapport.

Ved begge metoder downloades rapporten for det enkelte niveau, dvs. kun basisenhed eller kolli. Ønsker du rapport på alle hierarkier, skal du vælge Hierarkirapport.

Ønsker du besked, når din rapport ligger klar?

Det er muligt at slå notifikationer til i GS1Trade Sync, så du modtager en mail, når din kvalitetsrapport ligger klar.

Sådan gør du:

Når du er logget ind på GS1Trade Sync med dit brugernavn og adgangskode, så klik på ’Min profil’ i højre hjørne og gå ind på Brugerindstillinger.

Herefter kan du scrolle ned til Eventnotifikation, hvor du kan vælge, hvornår du vil have notifikationer. Vælger du felterne ’invalid’-inspektion og ’valid ’-inspektion, vil du automatisk få besked, når dine produkters kvalitetsrapporter ligger klar.

Har du givet tilladelse til, at vi må overskrive dine produktdata?

Obs. Til dig som har givet tilladelse til at GS1Trade Exact må overskrive data i GS1Trade Sync i forbindelse med et kvalitetstjek.

Lige nu er det kun muligt at downloade dine produkters seneste valid-rapporter. Du vil fortsat få tilsendt rapporter med eventuelle rettelser, indtil både invalid- og validrapporter kan downloades. Vi sender kvalitetsrapporter ud til og med start februar 2024. Invalide og ældre versioner af kvalitetsrapporter vil blive tilgængelige i første kvartal af 2024.

Obs. Har du ikke givet tilladelse til at GS1Trade Exact må overskrive data i GS1Trade Sync i forbindelse med et kvalitetstjek.

Der vil i GS1Trade Sync kunne downloades en invalid-rapport. Du skal herefter rette jævnfør kvalitetsrapporten. Vi sender rapport til og med start februar. Invalide og ældre versioner af kvalitetsrapporter vil blive tilgængelige i første kvartal af 2024.

Har du brug for hjælp til ovenstående? Så er du meget velkommen til at kontakte os på gs1tradesync@gs1.dk.

GS1-services omtalt i artiklen

GS1Trade Image

GS1Trade Image leverer professionelle marketing- og planogrambilleder, der lever op til gældende krav og grafiske retningslinjer.

Hvis du ønsker selv at tage dine egne produktbilleder, kan vi også hjælpe dig med at blive certificeret til dette.

GS1Trade Image

GS1Trade Image sørger for billeder til dine produkter i den højeste kvalitet. Det er billigt og nemt. Herunder finder du alle de informationer, du skal bruge for at komme i gang med GS1Trade Image.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

GS1Trade Sync

Ved at lægge produktstamdata og -fotos i GS1Trade Sync, som er en del af det globale GDSN-netværk, skaber du en effektiv hverdag og gør data nemt tilgængelig for jeres handelspartnere, når de har brug for det.

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Exact

Få kvalitetstjekket dit fysiske produkt op mod de stamdata, du har angivet i GS1Trade Sync. Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder. Du bestemmer selv om den skal integreres i dit økonomisystem eller du vil tilgå den online.

GS1Trade Transact

GS1Trade Transact er din brugervenlige EDI-løsning, som systematik og effektivt varetager digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.

GTIN

GTIN (også kaldet EAN) står for 'Global Trade Item Number' og udgør den talrække, du ser under dit stregkodesymbol.

GTIN (EAN) er en global standard, der bruges til unikt at identificere digitale og fysiske produkter, så stregkoden kan scannes overalt i verden - hele vejen gennem forsyningskæden.

GTIN

På denne side finder du information om, hvordan et GTIN-nummer bruges. Et GTIN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

GLN

Med et GLN (også kaldet EAN) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Det kan være afsender, modtager, køber, sælger, leverandør, producent, leveringssted, betalingssted, butik eller interne afdelinger.

GLN

På denne side finder du information om, hvordan et GLN-nummer bruges. Et GLN-nummer er et globalt, unikt, varenummer, som bruges til at identificere, hvilken vare der er tale om.

Seneste nyt