The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

Nysgerrig på de nye priser og medlemsbetingelser pr. 1. januar 2024? Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Velkommen til GS1

Lavet i samarbejde med:

Oplev indslag fra:

Velkommen til GS1

Er du nyt medlem i GS1? Velkommen til vores fællesskab.

GS1 er en medlemsdrevet organisation skabt af industrien for industrien. Det betyder, at vi er til for vores medlemmer, og vores fornemmeste opgave er at sikre effektiv og sikker udveksling af data mellem samfundets aktører på tværs af sektorer. Det er derfor vigtigt for os at sikre, at dine interesser og behov bliver mødt, så du kan fokusere på din forretning.

Vi er bedst kendt for stregkoden, og måske er du allerede stået af der, men vi har meget mere at tilbyde dig. Kom med på dette online velkomstkursus og bliv introduceret til en verden af standarder, og hør hvordan de kan sikre dig og din virksomhed øget effektivitet, sikkerhed og vækst.

Du sidder måske med spørgsmål om, hvem og hvad GS1 er, samt hvad du kan bruge netop vores standarder til. Dem er du velkommen til at stille til kurset.

Det får du ud af at deltage

  • Viden og forståelse for GS1, og hvorfor standarder giver mening for dig, din virksomhed og samfundet som helhed
  • Indsigt i de mest udbredte GS1-standarder (GTIN, GLN/EAN m.fl.), og i hvilken sammenhæng du kan bruge dem
  • Med udgangspunkt i en dansk medlemscase bliver du introduceret for vores services, der spænder fra system for stamdataudveksling til professionelle produktbilleder, EDI-løsning og kvalitetssikringsservice


Kurset er for dig

…der gerne vil vide mere om GS1, hvem vi er og hvad du kan bruge os til. Du kan være helt ny i GS1 eller have været med længe og gerne vil blive klogere på, hvordan du kan få endnu mere værdi ud af dit medlemskab.

Underviser:
Malene Busk Pedersen
Customer Service Consultant
+45 32 67 35 39
Praktisk information:
Dato:
Vælg dato nedenfor
Tidspunkt:
09.30 - 10.15
Pris:
Gratis
Sted:
Online
Praktisk information:
Dato:
Tidspunkt:
09.30 - 10.15
Pris:
Gratis
Sted:
Online
Tilmeld dig her:
Tilmeld dig her:
Hent kursusmaterialer:
Prokursus
Basiskursus

Basiskursus i GS1Trade Sync

Dato:
Tidspunkt:
09.30 - 10.15
Bliv klædt på til korrekt datadeling i GS1Trade Sync, så du nemt og hurtigt kan udveksle varestamdata med dine samarbejdspartnere fra ét sted og få dine varer på hylderne.
Tilmeld dig her
Prokursus
Basiskursus

Basiskursus i GS1Trade Activate

Dato:
Tidspunkt:
13.30 - 14.15
Har du brug for hjælp til, hvordan du danner en stregkode og holder styr på dem, du allerede har lavet. Vi guider dig gennem vores service, der er gratis for dig, der abonnerer på GTIN.
Tilmeld dig her
Prokursus
Basiskursus

Basiskursus i GS1Trade Exact & GS1Trade Image

Dato:
Tidspunkt:
13.30 - 14.15
Korrekt data og produktbilleder er vigtigere end nogensinde, og det kan blive dyrt og besværligt, hvis du ikke har styr på dem. Opdag hvordan du kan bruge de to services.
Tilmeld dig her