The Global Language of Business

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Download slides her

Webinar om formidling af produkthistorie 2:4

Anders Alrøe, Data Governance Consultant, Salling Group

Forbrugerne overvældes af reklamer og markedsføring, og det kan være svært at skabe en forbindelse til potentielle kunder.

Men hvordan får man så sit budskab igennem og solgt produkter i en tid, hvor onlinehandlen buldrer afsted, og den lille forskel som regel findes i produkthistorierne? Det korte svar er effektive marketingtekster.

GS1 afholdte et gratis webinar, om hvordan du bedst præsenterer dine produkthistorie i marketingtekster, og hvorfor det er så vigtigt at kunne.

Vi havde inviteret Salling Group og Arla til at fortælle om branding, og marketingtekster på f.eks. Bilkatogo.dk, samt hvordan de skræddersyr egne marketingtekster med input fra deres leverandører. Slutteligt gennemgik kommunikationsbureauet Madbureauet en række best practices, altså what to do og not to do, når du sidder i skrivefasen, og måske har svært ved at formulere teksten.

Webinaret blev afholdt tirsdag den 21. juni 2022 kl. 10.00 - 11.00.

Vært:
Nikolaj Brink Laursen
Nyeste videoer