The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

OBS: Torsdag d. 25. april kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet internt arrangement.

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Bliv klar til de nye hollandske datakrav til medicinsk udstyr

Lavet i samarbejde med:

Oplev indslag fra:

Bliv klar til de nye hollandske datakrav til medicinsk udstyr

OBS. Afholdes på engelsk!

Fra den 1. januar 2025 gælder nye datakrav og leveringsmetode for leverandører af medicinsk udstyr til de hollandske hospitaler. Læs mere her.

Det betyder, at danske producenter og leverandører af medicinske udstyr til Holland fremover skal levere standardiseret produktinformation via en global standardiseret dataudvekslingsplatform, Global Data Synchronization Network (GDSN).

For at opfylde disse krav kan producenter og leverandører vælge at bruge den danske GDSN-løsning via GS1Trade Sync. Der er flere muligheder for opsætning af en sådan løsning afhængig af præferencer og antallet af produkter, der skal leveres information om til de hollandske hospitaler.

Alt det gør vi dig klogere på i webinaret sammen med en ekspert fra GS1 Nederland.

Det får du ud af at deltage

  • Viden om, hvilke krav du skal leve op til, hvis du leverer medicinsk udstyr til hollandske sygehuse, og hvordan du kan opfylde de hollandske krav fra 1. januar 2025.
  • Hvordan du med GS1Trade Sync og GS1-standarder i ryggen effektivt kan dele produktdata med kunder og handelspartnere i Holland.
  • Hvordan du sikrer det bedste udgangspunkt for salg af dine produkter.

Webinaret er for dig...

... der leverer medicinsk udstyr til Holland, hvad enten du er producent eller leverandør, og som vil være sikker på at kunne imødekomme de nye krav.

Webinaret foregår live, hvor du vil have mulighed for at stille spørgsmål. Det bliver desuden optaget og sendt til alle tilmeldte efterfølgende.

Underviser
Praktisk information
Varighed:
Pris:
Gratis
Sted:
Online
Praktisk information
Dato:
28/5/24
Tidspunkt:
10.00 - 11.00
Pris:
Gratis
Sted:
Online
Tilmeld dig her
Tilmeld dig her
Hent kursusmaterialer:
Prokursus
Basiskursus

Basiskursus i UDI generering for medicinsk udstyr

Dato:
16/4/2024
Tidspunkt:
10.00 - 11.00
Har du styr på, hvordan du genererer identifikationsnumrene UDI og Basic UDI-DI? Eller hvordan du indkoder din UDI i en scanbar stregkode? Lær hvordan du gør.
Tilmeld dig her