Jeg skal bruge en stregkode (GTIN) til mine produkter.

Hvis du skal bruge en stregkode til dine produkter, starter det hele med et GS1 Virksomhedspræfiks. På under 1 minut kan du her se en video, der forklarer hvad et Virksomhedspræfiks er, og hvorfor det er vigtigt for dig.

Et GS1 Virksomhedspræfiks er et unikt identifikationsnummer til din virksomhed. Du bruger det til at danne de GTIN-varenumre, som identificerer dine produkter unikt. GTIN-varenumre er også de numre, der udtrykkes i stregkoden på produkter og vises som tal under den.

Som medlem af GS1 kan du være sikker på, at stregkoderne accepteres af de ledende detailhandlere, foodservicegrossister og distributører i ind- og udland.

 

 gtin 13

 

Du modtager altså i første omgang ikke stregkoder fra GS1 Denmark, men identifikationsnumre. Dit Virksomhedspræfiks kan være enten 7- eller 11-cifret afhængigt af, hvor mange stregkoder du har behov for. Hvis du vælger det 7-cifrede præfiks, vil du kunne skabe op til 100.000 GTIN-varenumre og dermed 100.000 stregkoder. Hvis du derimod vælger det 11-cifrede kan du skabe op til 10 GTIN-varenumre og 10 stregkoder.

Jeg har allerede GTIN-varenumre – hvordan laver jeg stregkoden?

Gå til stregkodeværktøjet GS1Trade Barcode

For bedst at kunne hjælpe, skal vi vide om du er ny eller, om du allerede er medlem hos os.   

 

 

Hvor mange produkter forventer du at skulle mærke med stregkoder?

Vælg mellem den lille pakke til max 10 produkter eller standard pakken op til 100.000 produkter.

Køb GTINs i webshoppen. Efter købet vil du få tilsendt en velkomstpakke indeholdende et stamkort med dit unikke præfiks, som skal indgå i alle dine stregkoder samt et par quickguides, der hjælper dig godt i gang.

Den pris, du ser i webshoppen er ex. moms og dækker oprettelse og abonnement for årets resterende måneder. Herefter skal du betale et årligt abonnement – se priser her.

Har du brug for flere GTIN-varenumre? Så skal du bruge endnu et Virksomhedspræfiks.

Køb flere GTINs i webshoppen.