Bliv medlem

Skal du være ASP medlem af GS1Trade Sync? Så klik her

For at bruge GS1Trade Sync skal du have et GLN nummer.


Invalid GLN!

Har du ikke et GLN, kan du købe et i vores Webshop. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Se prisen på GLN her. 


 


Virksomhedsprofil


Priser

Prisen beregnes på baggrund af virksomhedens totale årlige omsætning pr. CVR. Når du opretter din virksomhed i GS1Trade Sync, betaler du for selve oprettelsen. Dertil kommer betaling for resten af det kalenderår, du opretter dig i. Det beregnes som: Årligt abonnement / 12 * det resterende antal måneder.

Nyt i 2020. Virksomheder kan ved indmeldelse i GS1Trade Sync, omkostningsfrit benytte GS1Trade Sync fra og med 1/5 og året ud. Dog forpligter virksomheden sig til medlemskab i 2021, hvor der vil blive opkrævet oprettelse og abonnement. Tillæg så som data til FDA og GUDID er ikke en del af dette tiltag, og vil derfor blive faktureret i 2020. Se dokumentet GS1Trade Sync tillægsbetingelser for mere information.

Hvis det ønskes at gøre brug af muligheden for at sende data til FDA (U.S. Food and Drug Administration) og GUDID (Global UDI Database) vil der blive tilføjet et ekstra årligt gebyr på 50.000 kr. ex. moms.

OBS! Nedenstående prisberegner er ikke aktuel for 2020, jf. ovenstående tiltag vedr. omkostningsfrit brug af GS1Trade Sync i 2020


TilmeldingsdatoVores nuværende omsætning i henhold til den senest godkendte årsrapport (ex. moms og afgifter) udgør i kr.:
Beregnet abonnement for jeres GS1Trade Sync medlemsskab resten af året


Årligt gebyr for data til FDA og GUDID


OprettelseKontaktpersoner
Datakommunikation

Direkte integration

Vælg en form


Betingelser

Udmeldelse skal finde sted skriftligt senest den 30. juni, således at der er 6 måneders varsel til den 31. december.