GS1Trade Exact og Image kampagne 2017

GS1Trade Exact og Image kampagne

GS1Trade Exact og Image kampagne

Tilbud til medlemmer af GS1Trade Sync - og dig, der bliver det i løbet af 2017. Du får:

  • Gratis tjek af, om jeres produktdata er korrekte*. Det vil sige, at vi tjekker, om de data du har lagt ind i GS1Trade Sync stemmer overens med det fysiske produkts labelinformationer og dimensioner.
     
  • Gratis marketing- og planogrambilleder*

*Afhængig af medlemskategori gælder tilbuddet et varierende antal produkter. 

Vi sætter handling bag ordene om, at GS1 vil hjælpe sine medlemmer med at højne kvaliteten af deres produktstamdata - til gavn for hele forsyningskæden.

Hør hvorfor juiceproducenten Seimei har taget imod tilbuddet.

Hvorfor gør vi det?

Den danske detailhandel kræver at få kvaliteten af stamdata højnet, og har valgt GS1 Denmark til at sikre dette gennem servicen GS1Trade Exact. Du får tjekket dine data og en udførlig rapport over resultatet. Den klæder dig bedre på til næste gang, du skal oprette produkter i GS1Trade Sync. 

Hvad er next step?

Vi har sat midler af til at få op imod 30.000 produkter tjekket og fotograferet i løbet af året og arbejder på, at så mange GS1Trade Sync-medlemmer som muligt får glæde af tilbuddet.

Det har som konsekvens, at ikke alle medlemmer vil kunne få tjekket samtlige af deres produkter. Mængden afhænger af virksomhedens størrelse.

Læs hvordan GS1Trade Exact fungerer for dig som leverandør

Hør fra en bruger:

”Vi skal huske at rose, når det er berettiget – og det er berettiget i forhold til jer. Jeg får ALTID en positiv oplevelse, når jeg enten skriver eller ringer til jer. Det betyder, at jeg ’tør’ ringe med alle mulige spørgsmål, uden at skulle føle mig ’dum’”. Annette Wisler Houmann, Peter Larsen Kaffe A/S 

Kontakt os og hør, hvordan din virksomhed får glæde af tilbuddet