Standards for Investigational Medicinal Products (IMP) in clinical trials - 26. august 2020 i samarbejde med Atrium - tilmelding (udskudt til Q4 2020)

Arbejdet med kliniske forsøg indenfor lægemiddelområdet kan gøres bedre, med færre fejl, større sporbarhed i forsyningskæden samt mindre manuelt arbejde, validering og verificering.
Hvis du vil lære hvordan, så tilmeld dig webinaret - arrangeret i samarbejde med Atrium Copenhagen, og opdag, hvordan du kan forbedre processen for kliniske forsøg via standardisering gennem GS1-standarden.

 

 

Spar tid og ressourcer: Kend de nye funktioner i GS1Trade Sync - Nikolaj Brink Laursen, Training Manager, GS1 Denmark

Webinaret er afholdt - find det online her.

I starten af maj måned introducerede GS1Trade Sync en række funktioner, der skal lette produktoprettelserne for dig. Få en effektiv gennemgang af de nye features, og let dit arbejder i GS1Trade Sync.

 

 

 

 

E-handlens magi, Mads Kibsgaard - Standard & Relations Manager, GS1 Denmark

Webinaret er afholdt - find det online her.


Websalget boomer i disse dage – selvom flere og flere butikker og centre nu åbner igen, har flere forbrugere end nogensinde fået øjnene op for e-handlens ”magi”.

Men efterlader webshops og digitale markedspladser de kære gamle EAN-stregkoder i støvet? Nej, for GS1 stregkoderne har nemlig et trick. Deres stregkodenumre er globalt unikke og er lige så vigtigt for store, globale markedspladser, som de er for den traditionelle dagligvarehandel, som vi kender den.

Men hvordan er det nu lige, med webshops og markedspladser? Hvorfor er stregkoderne relevante i det ”digitale”, og hvad er forskellen egentligt, på en webshop og en markedsplads?